Casa si gradina

4 sfaturi de design interior pe care să le urmezi pentru o locuință de vis

Amenajarea locuinței este un subiect de interes pentru fiecare dintre noi, cu precădere la un anumit moment în viața noastră. Indiferent că ne referim la o casă imensă sau la un apartament cu dimensiuni reduse, este de datoria noastră să construim în ea sentimentul de acasă. Începând cu baia și finalizând cu dormitorul, fiecare încăpere își are propriul rol, menit să ne ofere o oază de liniște și de relaxare de fiecare dată când ne întoarcem acasă. Rămâi alături de noi și descoperă 4 sfaturi de design interior pe care să le urmezi pentru a obține o locuință de vis!

  1. Găsește sursele necesare de inspirație

Înainte de a apela la un specialist în design interior, te-ai putea inspira din nenumăratele surse pe care le găsești online și offline. Atât revistele de specialitate, cât și diferite conturi de social media sunt pline de idei pe care le poți urma, în așa fel încât să îți amenajezi casa în cel mai frumos și plăcut mod posibil. Mai mult, nu va trebui să aloci alți bani pe munca depusă de un designer de interior.

  • Folosește cât mai multă lumină în casă

O locuință în care lumina are loc să intre și să se desfășoare este o încântare pentru natura umană. De aceea, îți recomandăm să te orientezi către modalități ideale pe care le poți utiliza, pentru ca locuința ta să fie plină de lumină. Totul începe de la structura casei, care ar trebui să fie prevăzută cu ferestre de dimensiuni generoase. Seara, aceeași lumină va putea fi furnizată de corpurile de iluminat. Poți opta pentru candelabre moderne living la prețuri bune, în funcție de designul care se potrivește în locuința ta.

  • Rămâi la o paletă din 3 culori

Atunci când dorim să ne facem locuința cu adevărat unică, putem deseori să cădem pradă supra-accesorizării. Rezultatul acestui fenomen va duce la o încărcare a spațiului, nu doar în ceea ce privește numărul corpurilor de mobilier alese, ci și a culorilor utilizate. Din acest motiv, este recomandat ca paleta să nu depășească 3 culori.

  • Nu uita de grădină

Amenajarea grădinii vine în continuarea casei. Din acest motiv, trebuie să-i acorzi o atenție la fel de mare, întrucât modul în care arată va influența rezultatul final. Descoperă aici totul despre casa si gradina și comandă-ți elementele care îți atrag cel mai mult atenția.

Fiecare decizie pe care o luăm ne poate ajuta sau încurca în activitățile pe care le întreprindem. Planifică din timp și alege cele mai frumoase elemente de design interior pentru a obține o locuință de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.