Comunicate de presă

7 idei pentru a organiza diminețile aglomerate și a începe ziua fără stres

Diminețile aglomerate pot părea copleșitoare. Din fericire, există strategii practice care pot transforma startul zilei într-o experiență relaxantă. Mixit prezintă câteva sugestii pentru organizarea dimineților, cu un accent special pe crearea unui mediu propice pentru starea de bine. În plus, compania a lansat un nou produs, termosul Mixit, care va face zilele și mai plăcute.

„O dimineață bine organizată este cheia unei zile productive și fericite. Încerc să îmi las diminețile cât mai libere și nu ratez niciodată micul-dejun alături de familie. Dar am ajuns la o rutină bună după o perioadă în care se adunau foarte multe lucruri dimineața și devenise copleșitor,” a spus Martin Wallner, cofondator Mixit.

„Începutul unei zile dă, adesea, tonul pentru întreaga zi. Așa că diminețile mele încep alături de familie, cu aer proaspăt, un mic dejun sănătos, o cafea bună și revizuirea priorităților pentru acea zi,” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Iată cele 7 idei pentru organizarea dimineților aglomerate:

1. Pregătește cât mai mult în seara precedentă

Cheia eficientizării dimineților este pregătirea din timp. Se pot aloca 10-15 minute seara pentru a pregăti hainele și geanta pentru ziua următoare și chiar pentru a pregăti și împacheta prânzul.

Prepară în weekend porții de ovăz, ouă, smoothie-uri sau sandvișuri pe care să le păstrezi în frigider/congelator. Așa nu va mai fi nevoie să gătești dimineața, ci doar să încălzești mâncarea.

2. Acordă timp suficient mic-dejunului

Alocă 30 de minute pentru a savura mic-dejunul. Aceasta poate presupune trezitul cu jumătate de oră mai devreme pentru a avea timp pentru tine, însă oferă o stare de bine pentru un început de zi excelent.

Păstrează această stare de bine cu un ceai pregătit dimineața și păstrat cald întreaga zi cu ajutorul noului termos Mixit cu filtru de ceai pentru infuzare ușoară, capabil să mențină conținutul fierbinte sau rece cel puțin 8 ore. Te poți bucura de ceaiul Mixitea preferat sau chiar de cafeaua fierbinte în timpul călătoriilor sau la birou. Capacul termosului are un mini-compartiment de depozitare foarte util, iar recipientul are un volum de 420 ml și vine în două variante de culori – mentă sau roz.

3. Prioritizezi sarcinile importante

Pentru a începe ziua cu dreptul, îți poți stabili obiective pentru ziua respectivă în seara anterioară. Acest lucru te va ajuta să ai claritate cu privire la ce ai de făcut în ziua respectivă și să îți prioritizezi activitățile. Concentrându-te pe acestea, vei avea un sentiment de împlinire la final.

4. Folosește instrumente de organizare

Calendarul digital poate fi o unealtă valoroasă pentru organizarea zilnică. Planifică-ți activitățile, chiar alocând un interval de timp pentru fiecare și lăsând și timp liber pentru situații neprevăzute și astfel nu doar dimineața, ci întreaga zi va fi mai bine organizată și mai productivă.

5. Evită distragerile

Poți evita să verifici notificările de pe telefon de cum te trezești. Amână acest lucru măcar pentru o oră. Emailurile și social media te pot distrage și astfel poți ajunge să nu mai faci tot ce ți-ai propus dimineața.

6. Creează-ți o rutină

În funcție de preferințe, încearcă să creezi o rutină pe care să o păstrezi. Aceasta poate include o plimbare în aer liber dimineața, o ședință la sală sau o sesiune yoga acasă.

7. Stabilește locuri clare pentru obiectele de care ai nevoie dimineața

Dacă ți s-a întâmplat vreodată să nu îți găsești poșeta/cheile/telefonul, atunci e clar: ai nevoie de locuri clare în care să fie așezate acestea. Poți lua în calcul montarea unor suporturi pentru chei – la îndemână, lângă ușă – dar și achiziția unor coșuri de depozitare de mici dimensiuni în care să ții ce ai nevoie să iei rapid dimineața la tine.

Testează aceste 7 trucuri practice pentru a-ți eficientiza diminețile. Vei observa o îmbunătățire considerabilă în rutina ta zilnică și un start mult mai liniștit în fiecare zi.

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online în care clienții își creează propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.