Uncategorized

Ajuta-i pe cei dragi sa plece demn din lume!

Vine o vreme cand cei dragi inchid ochii pentru totdeauna si stau cu mainile pe piept si asteapta ca noi, apartinatorii, sa le pregatim trupurile si sa le facem pat moale si rece de pamant, unde sa se retraga pentru odihna, asezati cuminti in casa lor de veci. Datoria morala a supravietuitorului este sa puna lucrurile la punct ca priveghiul sa fie decent, sicriul bun si frumos, transportul funerar igienic si elegant.

Daca a murit departe de tara, lucrurile sunt si mai complicate, fiindca mortul are nevoie de: pasaport mortuar, certificat de conservare, doua sicrie, asezat unul in celalalt si transportul cu masina autorizata.

Din moment ce in Romania exista cea mai buna firma ce ofera servicii repatriere decedati  nu exista motive de ingrijorare!

Expertii funerari, specializati pe state europene cunosc perfect legislatia si colaboreaza cu functionarii din tara respectiva in vederea intocmirii dosarului de repatriere.

O echipa intreaga se ocupa de pregatirea trupului neinsufletit pentru marea calatorie, repatriere decedati Anglia. Mai intai are loc toaletarea care include, alaturi de spalat, tunsul si aranjatul parului si taiatul unghiilor. Urmeaza injectia de conservarea, facuta cu simtul raspunderii si cu substante care, conform descoperirilor specialistilor, mentin trupul in pamant timp de 10 ani perfect conservat.

Dupa imbracarea cu hainele elegante, potrivite conformatiei si ceremoniei, decedatul este asezat in sicriul de zinc, pus in cel din lemn si ambele se sigileaza. Masina funerara autorizata este curata luna si pregatita sa transporte sicriul in conditii de perfecta igiena si securitate. Temperaturile cuprinse intre 3-5 grade Celsius sunt potrivite pentru transportul fragil, care necesita frig.

Soferii profesionisti conduc cu mult respect, iar prin intermediul consilierului tin rudele la curent cu traseul.

Nu-i asa ca intreaga actiune organizata a firmei de pompe funebre reprezinta culmea decentei unei inmormantari si  nu este cazul sa va mai chinuiti singuri?

Nu-i asa ca si in tara se extinde practica apelarii la serviciile de pompe funebre, de aceea la inmormantari nu mai au loc incidente neplacute?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.