apartamente Constanta
SEO

Avantajele cumpararii unui apartament in Constanta

A deveni proprietarul unui apartament sau unei case este visul majoritatii romanilor. Cumpararea unui apartament in Constanta este o investitie reala si pe termen lung. Astfel, constituiti o parte din mostenirea voastra pe care o puteti lasa celor dragi. Puteti alege sa o faceti resedinta principala sau sa o inchiriati pentru a obtine venituri regulate.

Rareori valoarea unei case scade peste noapte. Cumpararea proprietatii este, prin urmare, o modalitate sigura de a va investi banii. Mai ales ca nimic nu va impiedica sa-l vindeti mai tarziu pentru a finanta un alt proiect. Daca ratele de credit scad sau situatia dumneavostra financiara se imbunatateste, aveti ocazia sa va renegociati ipoteca si sa economisiti bani, ceea ce nu se intampla niciodata cu o inchiriere. Sa fii proprietar de casa este si mai linistitor atunci cand te retragi.

Cumpararea de apartamente in Constanta: ce criterii puteti sa alegeti?

  • Alegerea apartamentului de cumparat este in primul rand personala. Totul depinde de ceea ce vrei sa faci cu acea investitie imobiliara.
  • Locatia, vechimea cladirii, podeaua, spatiul de locuit, dispunerea camerelor, posibilitatea unui dormitor suplimentar, prezenta unui lift, a unui balcon sau a unui paznic … exista astfel atat de multe criterii de luat in considerare, deoarece acestea aduc mai mult sau mai putin valoare casei tale.
  • O proprietate situata in centrul orasului, aproape de transport si magazine va fi intotdeauna mai apreciata, deoarece vor exista mai multe sanse de a atrage chiriasi sau cumparatori.

Elemente importante pentru cumpararea unui apartament

Unul dintre elementele majore ale proiectului dumneavoastra imobiliar va fi puterea de cumparare. Este posibil sa aveti o contributie mai mult sau mai putin personala, dar de cele mai multe ori va trebui sa incheiati o ipoteca. Valoarea creditului si a platilor lunare este stabilita in functie de venit si cheltuieli. Nu ezitati sa contactati mai multe banci pentru a obtine cea mai interesanta rata a imprumutului care va va permite sa va finantati cel mai bine proiectul.

Aproape de mare sau in centrul orasului, pentru apartamente Constanta, acestea mereu vor fi in avantaj datorita turismului. Cand vizitati apartamentele din Constanta, acordati atentie celor mai mici detalii. Verificati starea peretilor, podelelor, tavanelor. Aflati mai multe despre starea sistemelor electrice si sanitare. Nu ezitati sa testati functia de intrerupatoare, baterii, usi, ferestre si obloane. Cereti sa cunoasteti suprafata in m² a tuturor camerelor. In functie de podeaua pe care este situat apartamentul dumneavoastra, acordati atentie oricarei poluari fonice vizibile, in special din partea dormitorului, chiar daca aceasta inseamna sa va intoarceti sa vizitati apartamentul la diferite ore si zile ale saptamanii. Veti avea astfel o viziune completa a vietii de zi cu zi in aceasta cazare.

Cand ati gasit proprietatea viselor dumneavoastra, va trebui sa scrieti o oferta de cumparare – care comunica vanzatorului conditiile dumneavoastra, inainte de a stabili un contract de vanzare – care stabileste cu exactitate termenii tranzactiei. Acest ultim document va fi semnat atat de cumparator, cat si de vanzator, cu un notar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.