PR

Baietei in trup de adulti:„Ce e mai rar pe lume decat un barbat? Nu vad decat copii pretutindeni. Copii batrani, care se joaca cu tristete.”(Alfred de Vigny)

Urla intreaga suflare feminina a planetei „au disparut barbatii adevarati”. Metrosexuali ce ne fura programarile de la cosmetica, indopati cu hormoni, care isi admira biceps-ul in oglinda, purtatori de colanti, ce fac vizite saptamanale la solar. Cand te uiti la aceasta noua specie, din ce in ce mai pregnanta in societate, parca intelegi de unde vine frustrarea femeilor.
            Acest soi de fetite in trup de barbati este sustinut si de internet, orice fatalu avand posibilitatea de a fi zmeu, in spatele unui monitor. In realitate? Niste zmei, dar pe burta goala.
Acesti pesudo-barbati cred ca totul li se cuvine, ca respectul nu mai e la moda, ca nu pot fi dezamagiti, pentru ca, vezi tu, ei nu au timp de asa ceva.
            Rabdarea nu exista pentru noile dive masculine, ei vor totul acum, rezultate imediate, fara prea mare sacrificiu. „Barbatilor adevarati nu le place sa astepte, deschide-ti picioarele din prima, altfel ramai fata batrana” e mantra repetata la infinit de niste baietei feroce. Si ce sa vezi, sunt si femei impresionate de ei, care considera ca si-au gasit printul pe cal alb, ca sunt machomenii satului. Insa, „papuse”, el se comporta cu tine ca un urangutan cu o vioara.
            E jalnic cum din ce in ce mai multi baietei se vad eroi ale filmelor hollywoodiene. Lucru sustinut de atitudinea aroganta, de limbaj-„fratioare, iti spun eu cum e treaba” si gesturi agresive. Taria unui barbat real nu este demonstrata printr-o duritate al tiranului domestic, ci prin calitatile sale morale, nesimtind nevoia unor demonstratii fizice.
             Ne zbatem si traim intr-o lume dominata de astfel de personaje, de „domni” cu ovare, plini de mandrie inutila si prosteasca. Si unde sunt acei barbati, ce exprima masculinitate prin toti porii, care stiu sa cucereasca si sa seduca? E drept, numarul lor scade, dar nu trebuie cautati prin paduri virgine, nici prin Alaska, pentru ca ei inca exista. Barbatii adevarati se afla langa femeile adevarate.
            Din pacate, in Romania predomina astfel de barbati. In schimb, in strainatate, barbatii inca se mandresc cu faptul ca sunt masculini, inca exprima barbatie prin fiecare gest si prin fiecare actiune. Acest lucru a fost confirmat si de modelele de videochat. Ele au ocazia sa converseze cu diverse tipuri de barbati din strainatate, majoritatea din America. Surpriza este ca sunt anumite modele de videochat care si-au gasit iubitul sau sotul chiar prin intermediul videochatului.
            Daca si tu iti doresti sa cunosti diverse tipuri de oameni si iti place sa conversezi, alege industria videochatului. Incearca sa cunosti aceasta lume si iti vei da seama de beneficiile de care poti avea parte la un studio de videochat. Unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti, Charm Studios, face angajari in fiecare saptamana, deci poti incerca sa programezi un interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.