Sanatate

Beneficiile suplimentării cu Beta alanina

Beta alanina este un aminoacid neesențial sintetizat în ficat, recomandat în special persoanelor care au adoptat un regim vegeterian, care nu consumă carne și sunt deci predispuse la carențe. Beta-alanina poate fi procurată din alimentație consumând carne de porc, de pasăre, de vită și pește.

Exercițiile fizice intense scad aciditatea în corp, ceea ce duce la scăderea capacității de contractare a mușchilor și o scădere a nivelului de performanță pe parcursul sesiunilor de antrenament. Apare oboseala accentuată și senzația de ardere.

Prin suplimentarea cu beta-alanină, susținem nivelul de carnozină din mușchi, substanță care contribuie la menținerea PH-ului din mușchi, prin absorbția ionilor de hidrogen care sunt eliberați în timpul exercițiilor. Odată cu înaintarea în vârstă, scad nivelele de carnozină din corp, așadar suplimentarea cu beta alanină devine o necesitate.

Carnozina are de asemenea un puternic efect antioxidant, prevenind acumularea proteinelor toxice, oxidate în organism.

Pentru că ne dorim să le oferim utilizatorilor suplimente de calitate, pe care se pot baza pentru a obține rezultatele dorite la sală, vă propunem o serie de suplimente de calitate pe bază de beta alanină :

Beta Alanina Real Pharmte ajută să-ți lucrezi mușchii în condiții optime de lucru și oferă protecție anti-catabolică. Atunci când te antrenezi intens, există riscul de a pierde din forță, iar rezistența musculară este pusă la încercare. Pentru a efectua un antrenament eficient, starea ta de bine și forma ta de zi cu zi ar trebui să fie la cel mai înalt nivel.

Beneficiile oferite de Beta Alanine Real Pharm sub formă de pudră sunt numeroase:îmbunătățește rezistența pe parcursul fiecărui antrenament, elimină senzația de oboseală și accelerează refacerea post-antrenament, accelerează efectele antrenamentului cu greutăți, alimentează țesutul muscular cu nutrienții potriviți, crește contractilitatea fibrelor musculare, oferă protecție anti-catabolică, precum și condiții optime pentru creșterea musculară.

Un alt supliment de excepție este Beta-Alanine Weider sub formă de capsule.  În combinație cu 1 g de KREA-GENIK per 10 kg greutate corp, Beta Alanine de la Weider crește masa musculară și forța mai mult decât atunci când sunt adminsitrate separat. 

Administrarea a 4 g de beta-alanină zilnic timp de patru săptămâni îți va mari nivelul de carnozină din mușchi cu aproximativ 64%. După zece săptămâni, nivelul de carnozină va crește cu peste 80%. Creșterea nivelului de carnozină va influența activitatea tuturor tipurilor de fibre musculare de tipul 1, tipul 2a și 2b.

Toți sportivii, fie că sunt culturiști sau atleți de anduranță, pot beneficia de pe urmă suplimentării cu beta-alanină. În plus, beta alanina ajută la arderea grăsimii și la creșterea masei musculare calitative. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.