PR

Cabinetul Veterinar Nord Vet din Suceava, tot ce are nevoie animalul tău de companie

Persoanele care dețin cel puțin un animal de companie știu că responsabilitatea pentru acesta este foarte mare. Un patruped nu are nevoie doar de un cămin în care să stea, de apă și de mâncare, ci necesită și anumite îngrijiri speciale acordate de persoane autorizate din domeniul medicinei veterinare.
La fel cum noi avem nevoie de un medic de familie în permanență și nu doar atunci când ne îmbolnăvim, și animalele de companie au dreptul la un cabinet veterinar în Suceava la care să meargă încă din primele zile de când a intrat în familia noastră.
Pentru o îngrijire cât mai riguroasă a animăluțului de companie, este necesar ca tehnologiile folosite în cabinetul veterinar la care mergeți să fie cât mai avansate. În acest sens, cea mai modernă clinică veterinară din Suceava, Spitalul Veterinar NordVet oferă servicii de cea mai înaltă calitate din domeniu, dispunând de echipamente de ultimă generație în vederea diagnosticării și tratării patrupedelor.
După cum este cunoscut, radiologia veterinară are rolul de a diagnostica cât mai rapid și mai corect aproape orice problemă medicală. Aparatul de radiologie full digital de care dispune clinica NordVet permite intervenții din domeniul ortopediei și chirurgiei veterinare, reușind astfel să economisească timp prețios în diagnosticare și tratare, putând astfel salva viețile animalelor de companie în momente de cumpănă. De asemenea, secțiile de stomatologie, dermatologie și oftalmologie sunt organizate în așa fel încât să ai siguranța că animăluțul nu suferă de nici cea mai mică problemă ce poate apărea în sfera acestor domenii. Sau, cu siguranță, ați trecut cel puțin o dată prin situația plecării de acasă pe o perioadă de câteva zile și nu ați găsit nici o soluție pentru animăluțul de companie. În acest sens, clinica pune la dispoziție 11 spații de cazare pentru câini și pisici.
Spitalul Veterinar NordVet dispune și de un compartiment de relaxare, loc în care blănoșii sunt răsfățați cu cele mai la modă tunsori și recompensați cum se cuvinte după un control la medicul veterinar.
Tot ce are nevoie animăluțul tău de companie găsești într-un singur loc, la Spitalul Veterinar NordVet Suceava, cea mai modernă clinică din domeniul veterinar. Pentru a vedea mai multe dintre ofertele ce le pun la bătaie, puteți accesa site-ul lor de prezentare www.nordvet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.