Uncategorized

Caldura ieftina si de calitate de la Climatico

Daca vara avem nevoie de aer conditionat de la Daikin, producatorul fiind cunoscut la nivel mondial, iarna ne preocupa caldura. In anotimpurile reci, caldura ne ucide financiar. Fie ca avem soba cu lemne sau gaze, fie centrala ne costa o caciula de bani sa ne simtim bine in casele noastre, cand Crivatul urla turbat si ni se lipesc narile de ger, cand ne intoarcem de la serviciu.

In afara de costul ridicat al lemnelor, se impugn spatiu de depozitare al acestora, taierea si asezarea lor, enorm de mult efort. In plus nu vom avea niciodata de la sobe o caldura uniforma. Sobele necesira curatarea lor de cenusa in fiecare zi si scuturarea cosurilor de funingine anual.

La asta ma refer in titlu, cand spun ca Aparat de aer conditionat Daikin FTXB20C-RXB20C Inverter 7000 BTU este sursa de caldura ieftina si de calitate premium pe care ar trebui sa o avem in casele noastre.

Imaginati-va ca aerul din jur se incalzeste placut si rapid (in 5 minute se face cald), ca totul ramane curat (fara fum, cenusa, lemne aduse in casa) si incalzirea nu costa atat de mult ca atunci cand ai consuma lemne sau gaze!

Nici nu auzi aparatul care iti incalzeste casa si este montat pe perete, astfel ca poti economisi spatiul, fiindca sobele, radiatoarele, caloriferele sunt montate jos si ocupa loc.

Telecomanda cu infrarosu asigura pornirea aparatului la o anumita ora.

Adica il poti programa in asa fel, incat, cand va intoarceti de la serviciu sa gasiti casa incalzita si sa nu asteptati cateva ore, pana va puteti dezbraca hainele groase.

De asemenea se selecteaza temperatura dorita, in timp ce soba se poate incinge foarte tare si in casa se face extrem de cald.

In camerele clasice, prevazute cu sobe, cand este ger, esti nevoit sa te duci langa soba, in timp ce aparatul prezentat mai sus directioneaza uniform aerul cald (sau rece vara, pe canicula) in incapere.

Cu aproape 1 900 de lei, la care se adauga consumul de electricitate va asigurati caldura timp de 5-10 ani. Un alt aspect demn de subliniat este acela ca aparatul va permite sa faceti cald numai in incaperea dorita, in timp ce o centrala inseamna toata casa incalzita si risipa, fiindca nu stati mereu in toate camerele, in special daca aveti o casa cu etaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.