Sanatate

Calitate ireprosabila a experientei auditive cu aparate performante. Afla cine are grija de sanatatea ta

In Romania, exista aproximativ doua milioane de persoane care sufera de o forma de hipoacuzie si nu sunt doar varstnicii afectati, precum tindem sa credem. Pana la 50% din persoanele afectate au sub 65 de ani. Aceasta problema este generata de foarte multi factori precum munca in medii zgomotoase, muzica data la maxim, bolile circulatorii, inaintarea in varsta, anumite medicamente etc. In anumite cazuri, problemele de auz se pot rezolva prin medicamentatie sau interventii chirurgicale, iar in altele solutia este utilizarea de aparate auditive reincarcabile. Bineinteles, gasirea unei solutii optime este precedata de consultatii de specialitate si alte investigatii specifice.

In conditiile in care descoperiti necesitatatea purtarii unui aparat auditiv, wesound.ro ofera servicii de audiograma si timpanograma, astfel incat sa alegeti produsul adaptat perfect nevoilor dumneavoastra.

Cum sa alegeti un aparat auditiv?

Pentru o calitatea superioara a vietii avem nevoie ca toate simturile noastre sa functioneze foarte bine. Auzul este cuprins printre cele cinci simturi cunoscute de catre majoritatea dintre noi (unii oameni de stiinta sustin ca avem peste cincisprezece astfel de simturi) si ne ajuta in interpretarea corecta a mediului inconjurator. Astfel, putem sa ne orientam in spatiu, sa ne protejam in anumite situatii sau sa intelegem corect ceva ce ne este comunicat. Ca orice altceva din organismul uman, acesta poate fi afectat, insa aici intervine medicina si tehnologia care pot ameliora considerabil sau chiar elimina problema. Una din metode este utilizarea de aparate auditive care pot fi de mai multe tipuri:

  • Aparate auditive retroauriculare: sunt aparate discrete, care se ataseaza pe ureche. Au un design slim, modern si elegant. Ele pot asigura o recuperare incredibila a simtului auzului chiar in caz de hipoacuzie severa. Aceste aparate se gasesc in mai multe culori si ofera posibilitatea de conectare cu dispozitive precum telefonul sau televizorul.
  • Aparate auditive intraauriculare. Acestea sunt aparate cu adevarat discrete. Nimeni nu va stii ca il purtati, iar auzul dumneavoastra va avea o calitate excelenta chiar si in conditii dificile. El se fixeaza in canalul urechii dumneavostra si are functii multiple precum mai multe nivele de performanta sau capacitatea de a se conecta la dispozitive.
  • Aparate auditive reincarcabile : este un aparat care dispune de o autonomie de aproximativ 24 de ore, fiind foarte potrivit pentru un stil de viata activ. Se fixeaza la exterior, pe ureche si se gaseste in varianta cu incarcator wireless, iar capacitatea de conectare cu diferite dispozitive este inclusa si la acest aparat.

Descoperiti aparate auditive performante

Indiferent de tipul de aparat auditiv pe care decideti sa il folositi, este foarte important sa aveti in vedere stilul de viata, functiile necesare pentru o viata de calitate si abia apoi designul.

WeSound este o companie romaneasca, disponibila la nivel national in orase precum Bucuresti, Iasi sau Campina, cu o echipa de profesionisti capabili sa ofere solutii optime pentru problemele legate de auz, de sinusuri sau respiratorii. Aceasta a fost infiintata in anul 2014, cu misiunea de a imbunatati viata oamenilor prin intermediul unor dispozitive medicale de ultima generatie.

WeSound ofera servicii de audiograma si timpanograma, iar in portofoliul de produse se regasesc mai multe tipuri de aparate auditive, accesorii, canule traheale si dispozitive de identificare rapida a sinuzitei.

Pentru informatii suplimentare, clientii pot accesa website-ul wesound.ro, sau pot contacta specialistii la numerele de telefon afisate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.