Casa si gradina

Cand sa iti faci mobila la comanda si cand sa o cumperi din magazin?

Mobilierul are cateva scopuri clare: organizeaza o incapere, ofera confort, ofera spatiu de depozitare si imbunatateste camera din punct de vedere estetic. In momentul in care esti in punctul in care trebuie sa achizitionezi mobila te lovesti de o alegere greu de facut: mobila la comanda sau mobilier gata facut?

Raspunsul este simplu: Ambele. Atat mobila pe comanda Bucuresti cat si mobilierul gata facut pot fi avantajoase, atata vreme cat analizezi foarte atent achizitia pe care o faci.

Mobila la comanda. Avantaje, dezavantaje si locuri in care este perfecta

Mobilierul la comanda are un avantaj evident: se potriveste perfect in incaperea in care este pus si este gandit in asa fel incat sa fie cat mai practic pentru cel care il folosestei. Din pacate, mobilierul la comanda se face destul de greu, este destul de costisitor si necesita o atentie foarte mare. De multe ori, cei care fac mobila fac greseli destul de mar, greu de reparat.

Mobila la comanda este foarte potrivita in bucatarie, acolo unde spatiul trebuie organizat foarte bine sau in birou, in functie de activitatea pe care o are fiecare.

Mobila gata construita. Avantaje, dezavantaje si locuri in care este perfecta

De cealalta parte, mobila gata construita are marele avantaj de a putea fi folosita imediat. Vezi exact care este calitatea ei si care sunt functiile pe care le are. Daca ai nevoie de piese de mobilier pe care sa le folosesti astazi, magazinele care ofera mobilier gata construit sunt cele mai bune.

Pe lista cu neajunsuri ale acestui tip de mobila se numara urmatoarele:

  • chiar daca multe magazine promit ca o pot personaliza, optiunile sunt limitate;
  • De multe ori pot aparea zgarieturi si probleme la transport ( mai ales daca alegi sa o transporti in regim propriu);
  • Nu este intotdeauna potrivita pentru spatiul pe care il ai la dispozitie.

Mobilierul gata construit este perfect in living sau in spatiile in care vrei sa obtii o amenajarea minimalista.

Nu este usor sa gasesti mobila perfecta. Tocmai de aceea, inainte de a incepe sa o cauti este bine sa ai un plan bine pus la punct. Daca stii cum vrei sa arate incaperea pe care o mobilezi vei sti care este mobila perfecta: cea gata construita sau cea la comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.