studio de videochat in Bucuresti
Clienti

Cati bani poti castiga din convesatii online? Art Studio iti raspunde

Stim ca este destul de dificil sa-ti gasesti un job care sa-ti placa si care sa-ti asigure un trai decent. Majoritatea ofertelor implica multa munca platita prost, stres si sefi abuzivi. In plus, foarte rar poti gasi un job cu program flexibil care sa-ti lase putin timp si pentru a trai.
Daca esti in cautarea unei oferte avantajoase de lucru si esti dispusa sa iesi putin din norme, noi te invitam la Art Studio la o cafea si o discutie relaxata despre ce inseamna pentru tine jobul ideal.
Noi iti putem spune ca modelele noastre sunt foarte multumite cu stilul lor de viata : program flexibil, echipa tanara si entuziasta, distractie, relaxare si, cel mai important, castiguri substantiale inca din primele luni de munca.
La ce castiguri te poti astepta
La Art Studio poti alege nu numai orele de program, ci si tipul de videochat practicat : adult sau non-adult, de acasa sau de la studio. Suntem foarte flexibili si deschisi la nou, astfel incat modelele sa se simta in largul lor si sa munceasca de placere. Evident, si plata variaza in functie de cele enumerate mai sus : tipul de videochat practicat, numarul de ore lucrate si de priceperea modelelor de a atrage si de a mentine membrii in privat.
Videochatul este astazi unul dintre cele mai bine platite joburi din lume, astfel ca un model videochat cu experienta poate ajunge sa castige cateva sute de euro pe zi (salariul lunar mediu la noi in tara). Evident, nu toata lumea incaseaza aceleasi sume, cel putin nu de la inceput. Dar, cu putina pricepere, determinare, farmec personal si ambitie, poti ajunge usor sa castigi cateva mii de euro lunar.
Ce trebuie sa faci pentru a reusi
Vidoechatul se bucura astazi de o ascensiune imensa peste tot in lume, dar Romania este pe locul 1 in lume la incasarile din videochat. Care este secretul fetelor noastre ? Frumusetea, dar si atitudinea. Farmecul, dar si inteligenta. Daca si tu ai aceste calitati si iti doresti o viata frumoasa, lipsita de griji, da-ne un semn la 0765 328 543 sau la 0768 870 210 si noi te vom chema la o prima discutie informala. Ne poti scrie si pe adresa hello@artstudio-bucuresti.ro. Te asteptam !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.