Sanatate

Cauti o clinica ce are un pret pentru tomografie accesibil?

Exista cateva informatii generale pe care orice pacient ar trebui sa le cunoasca inainte de a se prezenta pentru o interventie. Astfel, o informatie generala este legata de intervalul de pret pentru tomografie in cadrul unei clinici private. Astfel, nu mai exista situatii in care ne facem griji despre aparatura medicala pe care o folosesc cadrele medicale, intrucat acestea sunt de cea mai buna generatie si beneficiaza de cele mai moderne functii.

Ce pret are o tomografie?

pret tomografie

Computerul tomograf este cunoscut drept un mecanism foarte modernizat si tehnologic, util pentru obtinerea unor fotografii d e o rezolutie ideala a organelor interne ale unui pacient. Avand in vedere faptul ca aceasta tehnologie s-a dezvoltat foarte mult si continua sa se dezvolte din ce in ce mai mult, medicul va putea avea acces direct la imagini clare si de natura 2D sau chiar 3D cu locul dorit sau respectiv. Unul din aparatele medicale care au fost performate foarte mult de-a lungul timpului este chiar computerul tomograf.

Pretul pentru tomografie computerizata este unul accesibil in cadrul Grupului Medical Romgermed, iar aceasta procedura nu poate dura mai mult de 30 de minute, dar nici mai putin de 20 minute. Nu ar trebui trecut cu vederea nici aspectul suportabilitatii, intrucat aceasta investigatie este una suportabila pentru pacinet din punct de vedere fizic pentru ca nu este deloc dureroasa.

Orice RMN presupune absorbtia de catre pacient a radiatiilor X, intrucat ultivioltele lipsesc. Chiar daca este vorba despre o doza insemnficanta, in momentul in care aceasta este executata la intervale de timp acceptabile, nu prezinta un pericol pentru pacient. Totusi, necesitatea unei astfel de examinari poate fi hotarata doar de catre un medic specialist in domeniul respectiv.

Opteaza pentru o procedura sigura si non-invazva!

Ca si majoritatea investigatiilor amanuntite, gasesti RMN la un pret pentru tomografie computerizata foarte bun si lipsita de riscuri. Astfel, avand in vedere ca face parte din ramura imagisticii, aceasta analiza presupune expunerea pacientului la o doza de radiatii X. Acesta este de fapt si motivul pentru care numai un medic in domeniu poate sa hotarasca daca este necesar acest risc.

De altfel, aflandu-ne la capitolul riscuri si pericole, este bine de stiu ca in cazul femeilor insarcinate ce au minim 3 luni de sarcina, acest tip de investigatie este interzis. Singura exceptie se face in cazuri extreme, in care viata mamei este pusa in primejdie. Totusi, un exemplu concret poate fi un anevrism cerebral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.