Tech

Cauți un furnizor de echipamente HoReCa de top? Iată o propunere în acest sens!

Când cumperi echipamente profesionale de restaurant, bugetul de care dispui este cel mai important. Provocarea cea mare este să cumperi echipamente de înaltă calitate, fără a cheltui tot bugetul. O provocare, nu-i așa? Una totuși ușor de înfruntat și depășit dacă apelezi la TC Romania Crown Cool!

Beneficii suplimentare pentru unitatea ta dacă apelezi la un furnizor de echipamente HoReCa bun

Service de top pentru clienți 

Dacă alegi să lucrezi cu o companie cu experiență, cu un bun renume printre antreprenorii din branșă, nu o să ai probleme cu instalarea, garanția și nici cu service-ul post-garanție.

Nu este deloc greșit să pui pe primul plan asistența tehnică de care beneficiezi pe timpul exploatării echipamentelor comandate, având în vedere că ele sunt folosite de regulă intensiv într-o unitate HoReCa și că trebuie ca eventualele mici probleme în funcționarea lor la parametri optimi să fie cât mai rapid și corect înlăturate, pentru a nu înregistra sincope în activitatea curentă. 

Soluții complete pentru bucătăriile profesionale 

Dacă ești la începutul business-ului tău și tocmai ai deschis o unitate sau dacă ești pe cale să îți modernizezi din temelii bucătăria localului, o variantă ar fi să alegi alături de specialiștii de la furnizorul de dotări profesionale o linie completă de echipamente, care să se potrivească din toate punctele de vedere cu scopurile tale de afaceri.

Proiectarea unor soluții atractive pentru unitatea ta se va face în cel mai scurt timp posibil. Dacă este necesar de acest lucru, lucrările de proiectare pot fi realizate într-un termen foarte scurt.

Astfel vei putea economisi bani, timp și vei diminua foarte mult stresul pe care orice demers curajos de dotare inițială sau de modernizare majoră a unei unități de alimentație publică îl aduce cu sine. 

Livrare promptă a echipamentelor comandate 

Posibilitatea de a cumpăra echipamente pentru restaurante și alte tipuri de unități HoReCa care să fie livrate cu maximă promptitudine și în condiții de siguranță maximă pentru integritatea dotărilor în cauză reprezintă un criteriu esențial când îți alegi furnizorul de la care să faci comanda.

TC Romania Crown Cool, furnizor cu o mare experiență în materie de echipamente HoReCa, își asigură clienții că nu au de ce se teme din acest punct de vedere, plus că face livrări oriunde în țara noastră, nu doar în câteva orașe mari, precum alte firme de profil.

Mai mult decât atât, dacă intri pe site-ul tcromania.com o să vezi că pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău. Vei plăti, așa cum este și normal, doar costurile de manipulare la descărcare, nimic în plus.

Compania nu numai că vinde echipamente HoReCa de top având calitate certificată, dar îi ajută clienții și la alegerea echipamentului cel mai potrivit la un preț accesibil pentru ei, deoarece scopul TC Romania Crown Cool este legarea de parteneriate pe termen lung. Obiectivul acestui furnizor de marcă din țara noastră nu se rezumă așadar doar la plasarea simplă a unor bunuri de mai mică sau mai mare valoare, mai complexe sau mai simple, unor agenți economici HoReCa care au ajuns să comande întâmplător de acolo. 

În loc de concluzie, iată de ce merită că colaborați cu TC Romania Crown Cool: 

●  face livrări directe de echipamente, accesorii și componente pentru sectorul HoReCa cu acordarea de garanții de 2 ani pentru bunurile achiziționate;

●  stocurile de produse populare se refac constant, concomitent cu extinderea sortimentului firmei cu produse noi, calitative;

●  se oferă asistență în alegerea echipamentelor pentru catering, panificație, magazine etc.;

●  specialiștii pot ajuta clienții în selectarea unor soluții complexe pentru bucătăriile lor profesionale;

●  existența unui service calificat pentru echipamentele achiziționate garanție și post-garanție;

●  echipamentele se pot vinde la bucată sau se pot prelua comenzi pentru dotări extinse;

●  există permanent programe atractive pentru clienți.

●  prețurile pentru echipamentele HoReCa comercializate sunt convenabile. 

Intră și tu pe tcromania.com pentru a analiza oferta actuală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.