firma foraje piloti
Clienti

Ce poți face atunci când terenul pe care vrei să-ți ridici casa este problematic

Diferențele de relief existente în țara noastră oferă priveliști de vis, însă impun probleme în ceea ce privește ridicarea de construcții. Indiferent că ne referim la locuințe personale sau la spații comerciale, lipsa unui studiu geotehnic asupra zonei și solului poate să conducă la probleme grave în timpul procesului de construcții și în viitor. De aceea, este important să descoperi dacă terenul este unul problematic și dacă are nevoie de reabilități și consolidări.

  1. Demarează un studiu geotehnic

Acesta este întreprins de firme specializate și este utilizat pentru a identifica orice problemă pe care solul o are. În cadrul acestuia intră analizele de laborator ale solului, precum și determinarea coeziunii și adâncimii la care se întâlnește pânza freatică. Fiecare dintre aceste elemente contribuie la conturarea unei soluții constructive, cu ajutorul căreia să oferi un nivel ridicat de siguranță construcțiilor.

  • Implementează soluții constructive de foraje piloți

Acolo unde situația o impune, vei avea nevoie de soluții constructive de foraje piloți. La ora actuală există mai multe tipuri, iar alegerea se face pe baza rezultatului studiului geotehnic.

O firma foraje piloti are la dispoziție tehnologia modernă necesară pentru a realiza toate activitățile cerute. Firma Pilofor adoptă sisteme de foraje puțuri în sistem uscat, precum și foraje puțuri cu tubulatură specială, recuperabilă sau nerecuperabilă. Descoperă toate serviciile puse la dispoziție pe https://pilofor.ro.

  • Nu începe procesul de construcție înainte de a avea aceste lucruri bine stabilite

Activitățile specializate de foraje piloți necesită costuri adiționale, însă te asigură că locuința este ridicată în conformitate cu cele mai bune norme de siguranță. Evitarea acestei etape poate conduce la probleme grave identificate în structura clădirii pe termen lung, motiv pentru care este indicat să nu începi procesul de construcție înainte.

Indiferent de terenul pe care îl ai la dispoziție, poți ridica locuința sau spațiul comercial dorit apelând la specialiști în domeniu, care să asigure un nivel superior de siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.