Casa si gradina,  Comunicate de presă

Cel Mai Mare Ansamblu Rezidențial Românesc din Pipera: Cortina North, Pe Cale să Fie Finalizat

Dezvoltatorul va finaliza întreaga construcție până la finalul acestui an, reușind astfel o dezvoltare record de peste 1500 de apartamente premium cu o paletă amplă de facilități în doar 48 de luni. 

Dupa 4 ani, peste 1500 de apartamente și 2000 de locuri de parcare, cu o valoare de piață de peste 160 de milioane de euro, dezvoltatorul anunță că va finaliza lucrările în a doua jumătate a anului curent.

„Ne-am bucurat de fiecare pas de la Cortina North, de la interesul publicului pana la creșterea unei comunități frumoase. Chiar și echipa de vânzări a devenit o comunitate, acum când mai este un număr atât de mic de apartamente disponibile.” (Ramona Babiuc) Într-o declarație recentă, Ramona Babiuc, directorul de vânzări pentru proiectul Cortina North a subliniat “Am parcurs fiecare pas din evoluția acestui proiect cu entuziasm și ne-am bucurat de fiecare etapă și reușită, de la interesul crescând al publicului, la lunile cu vânzări-record, până la creșterea unei comunități frumoase. Cu pasiunea și dedicarea caracteristice, echipa de vânzări este pregătită acum să preia noi proiecte și să aducă același nivel de excelență și în următoarele inițiative derulate sub brandul Cortina.”

Mai putin de 15%  din întregul proiect mai este disponibil spre vânzare în prezent. Ansamblul rezidențial Cortina North, început în anul și  dezvoltat în 3 faze, este poziționat în clasa  premium – high-end și este consacrat în rândul publicului bucureștean ca fiind singurul care se încadrează în categoria „affordable luxury”. Datorită poziției, facilităților conexe, dar și construcției extrem de sigure, ansamblul Cortina North a înregistrat, încă de la lansare și constant pe toată perioada construcției, vanzari-record atât către beneficiarii finali ai ansamblului cât și către investitori.

Deținător al premiului „Cel mai bun proiect al anului 2023 dezvoltat la scară largă”, Cortina North beneficiază de propria pistă de alergare, 10.000 mp de spații verzi și, din toamna acestui an, va integra un concept amplu de centru wellness, unic pe acest segment de activitate.  

Având capital integral românesc, Eden Capital este prezent pe piața rezidențială din București din anul 2009 și are în portofoliu, sub brandul Cortina, cinci ansambluri finalizate sau aflate în curs de dezvoltare – Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina 126 și Cortina Elysium. Sub acest brand, portofoliul companiei include aproximativ 2.900 de apartamente premium și high-end, cu facilități multiple, în jurul cărora sunt concentrate comunități exclusiviste, întemeiate pe valori comune. Separat de conceptul Cortina, compania a mai dezvoltat ansamblurile Dinamic City (166 de apartamente), Four City North (568 de apartamente) și Delta City (333 de apartamente).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.