Tech

Cele mai bune telefoane pe care le poți aștepta în 2020

De-a lungul timpului, preferințele utilizatorilor în materie de telefoane mobile s-au schimbat simțitor. Dacă în anii 2000 telefoanele cu clapetă sau cele cu butoane erau în trend, astăzi cei mai mari producători în domeniu sunt foarte competitivi în ceea ce privește designul fiabil și funcționalitățile impecabile. Cu toate acestea, varietatea mare de modele existente pe piață îngreunează deseori alegerea celui mai bun telefon mobil.

Există, bineînțeles, și metode variate pe care fiecare dintre noi le pot folosi în scop propriu. Dacă ești în căutarea unui model potrivit pentru tine în 2020, descoperă top 10 telefoane din care să alegi!

  1. Samsung Galaxy S20 (S20+ sau S20 Ultra)

A fost lansat în 11 februarie 2020 și a atras atenția unui număr mare de utilizatori Samsung (și nu numai). Potrivit specialiștilor, acest model este cunoscut datorită display-ului cu rată de refresh mare. Mulțumită acestei caracteristici, telefonul are o navigare fluentă prin meniuri. În plus, filmele merg mult mai rapid, iar jocurile video se bucură de o acțiune mult mai cursivă.

  • Samsung Galaxy Fold 2

Chiar dacă nu este încă lansat pe piață, modelul Samsung Galaxy Fold 2 este așteptat să ofere câteva funcționalități ieșite din comun. Printre acestea se numără posibilitatea de a se plia vertical, tip clapetă. În plus, afișajul pliabil va avea mai puțin de 6,7 inch, fiind pliabil pe interior.

Camerele exterioare vor fi în număr de 2, localizate chiar pe jumătatea din față a telefonului. Rămâne să confruntăm detaliile prezentate de producător până în acest moment, cu ceea ce va fi lansat pe piață.

  • Huawei P40 Pro+

Cunoscut și ca marea vedetă a anului, modelul Huawei P40 Pro+ a fost lansat anul acesta și se numără printre preferințele multor utilizatori. Nici nu e de mirare, dat fiind faptul că toate specificațiile tehnice sunt impecabile, iar designul ales este foarte minimalist.

  • Huawei Mate X 2

Dispune de câteva actualizări la nivelul hardware-ului, însă are același format ca și primul model Mate X. Cu toate acestea, întrece deja toate așteptările clienților și are un bun raport calitate-preț;

  • OnePlus 8

Are integrat procesorul Qualcomm Snapdragon 865, precum și ecranul cu rată de refresh 120 Hz. Mai mult, OnePlus8 are și camera de selfie localizată chiar în colțul din stânga-sus, la fel ca și modelele Galaxy S10 sau majoritatea celor realizate de Huawei.

  • Xiaomi Mi 10

Modelul vine echipat cu patru camere foto, alături de chipsetul Snapdragon 865.

  • LG G9 ThinQ

Contribuie la o nouă relansare a brandului LG, modelul având specificații tehnice foarte atractive care merită analizate.

  • LG V60 ThinQ

Dispune de numeroase actualizări în ceea ce privește componenta hardware, comparativ cu modelele anterioare dezvoltate de compania LG.

  • Sony Xperia 2

Atrage atenția prin designul impecabil pe care îl are, precum și prin specificațiile tehnice care se aseamănă cu cele ale modelului Xperia 5.

  1.  Nokia 9.2 5G

Spre deosebire de restul telefoanelor mobile prezentate până acum, acesta este așteptat de foarte mult timp, în calitate de succesor pentru Nokia 9 Pureview. Potrivit producătorului, Nokia 9.2 5G prezintă cinci camere foto poziționate pe spate, precum și un ecran cu margini subțiri.

Bucură-te de tot ceea ce anul 2020 este capabil să ofere, cu un telefon mobil care să se ridice la nivelul așteptărilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.