Casa si gradina

Cele mai impresionante pardoseli decorative din Romania sunt produse prin sistemul MasterTop 1327

Specialistii in design interior creeaza spatii impresionante prin gama de pardoseli decorative: pardoseliindustriale.ro/pardoseli-decorative/ MasterTop 1327, cel mai recomandat sistem cu o durabilitate de pana la 50 de ani. Suprafetele omogene, lipsite de imbinari, pun in scena un decor inspirat din reviste.

Cele mai atractive modele, de la imprimeuri, pana la combinatii atractive de culori, creeaza o atmosfera unica in orice spatiu. Daca vrei sa ai o amenajare de lux, merita sa optezi pentru aceste pardoseli inovative, care iti vor scoate locuinta din anonimat, fara doar si poate. Dar beneficiile nu sunt doar de ordin estetic, pentru ca si la capitolul functionalitate vei avea de castigat. Iata, asadar, care sunt toate avantajele de care poti beneficia prin sistemul MasterTop 1327.

  1. Rezistenta la abraziune

Spre deosebire de solutiile clasice in materie de pardoseli, aceste suprafete se remarca printr-un grad mai ridicat de rezistenta la abraziune, chiar si in conditii de trafic intens. Este factorul care determina durata lor de viata de pana la 50 de ani, de unde si aplicabilitatea vasta intr-o mare diversitate de spatii. Vei intalni acest tip de pardoseli in locuri publice, precum spatii de joaca sau biblioteci, dar si in cadrul proiectelor rezidentiale. Se folosesc si pentru dusuri sau vestiare, unde reprezinta o solutie simpla de maxim efect.

  • Izolarea fonica

Un alt avantaj pe care ti-l confera gama completa a pardoselilor decorative MasterTop 1327 este izolarea fonica. Aceste suprafete reduc transmisia zgomotului pe orizontala cu pana la 18 dB. Inclusiv din acest motiv devin atat de pretabile pentru spatiile de joaca sau cele special concepute pentru relaxare. Avand costuri scazute ale ciclului de viata si o durabilitate extinsa, reprezinta alegerea perfecta in scoli, gradinite, biblioteci si nu numai. Utilizarea este variata, tocmai datorita beneficiilor superioare pe care le asigura.

  • Proprietatile antiderapante

Aceste pardoseli garanteaza un confort sporit la fiecare pas, si prin proprietatile antiderapante pe care le integreaza. Reduce – considerabil – riscurile de accidentare, spre deosebire de solutiile traditionale folosite in pardoseli, precum gresia. Mai mult, se adapteaza perfect chiar si in spatiile cu forme complexe, unde variantele clasice de materiale nu s-ar fi putut utiliza. Aplicandu-se in forma lichida, aceste pardoseli sunt suprafete perfect omogene si netede, lipsite de imbinari si rosturi. Se ingrijesc extrem de simplu si usor.

  • Design-ul absolut impresionant

Este cel mai observabil beneficiu, care determina alegerea acestui sistem de pardoseli. Cei mai multi dintre beneficiari sunt impresionati de aspectul vizual al suprafetelor, care – pur si simplu – are aceasta capacitate de a te surprinde. Daca lucrarile sunt bine implementate, iar modelul de baza este ales in mod inspirat, rezultatul de care te vei bucura iti va intrece asteptarile. Cele mai impresionante pardoseli au fost obtinute prin sistemul MasterTop 1327, pe care specialistii in amenajari interioare il recomanda cu precadere.

Vrei pardoseli decorative de efect, cu o durabilitate de 50 de ani? Colaboreaza cu PardoseliIndustriale.ro

PardoseliIndustriale.ro este compania care aduce impreuna cei mai buni specialisti din acest domeniu. Au materiale calitative, propun si implementeaza solutii ingenioase, asigura cel mai ridicat standard al calitatii si sunt mereu orientati spre nevoile clientilor. Daca visezi la acele pardoseli decorative inspirate din reviste, atunci – cu siguranta – cu cei de la PardoseliIndustriale.ro trebuie sa colaborezi. Au si preturi bune!

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.