Comunicate de presă

Cortina North – Liantul Dintre Lux și Profitabilitate în Inima Capitalei

În tumultul vieții dinamice din Capitală, zona de nord a Bucureștiului a devenit un adevărat magnet pentru investitorii imobiliari avizați. Aici, un proiect rezidențial de anvergură reușește performanța de a îmbina armonios opulența cu rentabilitatea – Cortina North.

Situat într-o enclavă exclusivistă din sectorul 1, Cortina North întrupează definiția rafinamentului modern. Cu un design arhitectural caprivant, semnat de o echipă de arhitecți renumiți, fiecare rezidență este o capodoperă în sine. Finisajele de lux premium, spațiile generoase și dotările de ultimă generație creează o experiență locativă rezervată celor mai pretenționsi connoisseurs.

Dar, dincolo de estetica desăvârșită, Cortina North excelează și prin potențialul său investițional de neegalat. Amplasarea strategică în proximitatea arterelor principale, accesul facil către zonele de interes ale Capitalei și vecinătatea cu repere de prestgiu precum parcuri, școli și centre comerciale de anvergură constituie ingredientele perfecte pentru o investiție imobiliară de succes.

„Apartamentele din Cortina North s-au bucurat de o cerere puternică încă de la lansare, câștigând rapid teren în rândul cumpărătorilor avertizați”, declară David Ionescu, manager al proiectului. „Randamentele estimate pentru investiții în această zonă variază între 5-7% pe an, ceea ce le face extrem de atractive atât pentru rezidenți, cât și pentru investitori.” (Ramona Babiuc, Eden Capital Development)

Pe lângă profitabilitatea dovedită, Cortina North oferă și alte beneficii greu de ignorat. Regimul de închiriere flexibil este completat de servicii de property management de înaltă clasă și chiar facilități de închiriere pe termen scurt pentru a maximiza veniturile.

Iar pentru cei care caută un stil de viață centrat pe lux și exclusivitate, Cortina North pune la dispoziție o gamă impresionantă de facilități precum piscină interioară, sală de fitness echipată complet, sală de recreere pentru copii, spații elegante pentru petreceri și un spa de vis.

În contextul în care piața imobiliară din București cunoaște un avant puternic, Cortina North se profilează ca un reper al excelenței. Aici, luxul și profitabilitatea se îmbină perfect, oferind celor avizați o oportunitate greu de ratat de a investi într-un stil de viață desăvârșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.