PR

Cu un mesh publicitar ai garantata vizibilitatea companiei tale

Fa-te vazut cu ajutorul unui mesh publicitar

Aceasta modalitate de publicitate de tip mesh publicitar este un mijloc foarte util de promovare a serviciilor sau produselor dumneavoastra, in principal pentru decorarea cladirilor sau fatadelor, dar si pentru expunerea in interior sau exterior. Acest mod de plase de reclama este realizat din material perforat pentru a permite aerului sa circule, astfel incat sa le putem face foarte mari pentru o vizibilitate foarte buna. Aceste sisteme de mesh publicitar sunt imprimeuri publicitare imprimate cu cerneala, cu o matrice de solvent poroasa, multiplanara. Materialul perforat consta apoi dintr-o tesatura de poliester acoperita cu un strat de PVC alb pe ambele suprafete. Acest lucru ii ofera protectie suplimentara si durabilitate.

Alege-l pentru aceste avantaje

mesh publicitar

Functia modalittaii de anunturi de tip mesh publicitar este usor de inteles, mai ales datorita modului in care este realizata si utilizata. Unealta este foarte flexibila si este realizata in principal din PVC, un material care permite aerului sa circule. Avand in vedere ca functia principala va fi amplasata in fata cladirii, aceasta functie nu trebuie sa lipseasca din nicio alcatuire a retelei de publicitate, cu o durata mare de viata si rezistenta ridicata la factori externi si interni. O caracteristica foarte importanta este ca are o stabilitate mai mare in comparatie cu alte produse similare din aceeasi serie si este mai putin popular datorita perforatiilor.

Clientii aleg dimensiunea pe care o doresc, iar cel mai mare avantaj este ca grila poate fi facuta in orice dimensiune doresc.

Cine sunt cei de la Marele Print?

Vorbim despre un magazin online unic pentru solutii de publicitate pentru toata lumea. Acestia se concentreaza in principal pe clientii b2b, dar ofera si posibilitatea de a realiza panze personalizate la preturi competitive, asa ca daca ai o casa mai mare, cred ca poti decora frumos peretii!

De obicei ofera solutii pentru orice nevoie de publicitate. Vorbim aici despre autocolante TIR, sisteme expozitionale, standuri textile, pop-up spiders, roll up bannere, imagini de fundal personalizate, litere 3D, casete luminoase, display-uri POSM, panouri publicitare sau mesh publicitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.