Clienti

Cum să îți crești notorietatea brand-ului, ajutat de Magic 5

Acest articol se va concentra asupra modului în care vă puteți spori gradul de notorietate a brand-ului dumneavoastră, împreună cu Magic 5.

Magic5 este o companie care oferă diverse servicii legate de îmbunătățirea vizibilitățîi site-urilor web. Compania oferă servicii de design web, SEO și marketing online, asistență virtuală pentru gestionarea rețelelor sociale, design grafic etc.

Pentru a află mai multe informațîi despre cum lucrează acest atelier mulți-funcțional de magie online, vizitați  https://magic5.ro/

1. Definirea identitățîi brand-ului

Primul pas este să vă definiți identitatea că brand și să lucrați la ea. Trebuie să vă asigurați că aveți o imagine clară a ceea ce doriți să prezențați potențialilor clienți.

Identitatea mărcii este definită prin calitățile tangibile și intangibile care reprezintă compania. Această ar trebui să aibă un logo, slogan și un anumit  tipar pentru a transmite mesajul brand-ului. Identitatea brand-ului ar trebui să fie consecventă pe toate platformele pentru a crea o experiență pozitivă a clienților și pentru a crea încredere.

2. Crearea prezenței online

 Al doilea pas este  crearea unei prezențe online prin construirea site-ului dumneavoastră web, dezvoltarea conturilor de socializare și creșterea numărului de prieteni și abonați pe acestea.

În lumea de astăzi, este imposibil să aveți o afacere de succes fără o prezență online activă. S-a dovedit că este mai probabil că oamenii să cumpere produse și servicii de la companii cu care se pot conecta în intermediul online. Aici intervin rețelele de socializare menționate anterior, pentru a crea o legătură strânsă între client și furnizorul de produse sau servicii.

3. Optimizare SEO

Al treilea pas constă în atragerea clienților cu servicii SEO. Acesta  este procesul de îmbunătățire a vizibilitățîi unui site web sau a unei pagini web în pagină cu rezultatele motorului de căutare, astfel încât potențialii clienți să poată vedea mai ușor conținutul atunci când caută ceva legat de industria dumneavoastră sau nișa specifică în care activăți.

4. Cunoașterea audienței

Grupul demografic al clienților este grupul căruia încercați să îi vindeți produsele sau serviciile.

Cunoașterea publicului țintă vă va ajută să înțelegeți ce își doresc cliențîi firmei dumneavoastră și cum să îi mulțumiți. De asemenea, vă recomandăm să identificați diferitele tipuri de persoane din publicul dumneavoastră țintă, astfel încât să știți care dintre ele au nevoie de mai multă atenție decât altele.

5. Magia Magic 5

Magic 5 este o agenție de web design care folosește un mix de marketing digital și marketing tradițional pentru a ajută afacerea clientului să aibă succes.

Serviciile magic 5 includ:

-Consultanță SEO, optimizare motoare de căutare și servicii de marketing pentru motoare de căutare

-Proiectare și dezvoltare web atât pentru dispozitive de navigare mobile, cât și pentru desktop

-Publicitate digitală prin canale de socializare, precum și servicii de retargeting

-Eforturi de branding pentru a ajută companiile să stabilească o prezență recunoscută pe internet

Poveștile de succes Magic 5 pot fi evaluate chiar în porofoliul digital găsit aici. ( www.magic5.ro/portofoliu)

În concluzie, prezența online și notorietatea brand-ului sunt direct legate, iar cea mai bună variantă pentru dezvoltarea unui brand în mediul online se bazează pe externalizarea responsabilităților către profesioniști în domeniu. Magic 5 va oferă posibilitatea de a va relaxa și de a va urmări notorietatea brand-ului crescând. Dacă această idee vă încântă, contactați-ne. (www.magic5.ro/contact)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.