sediu firma
Clienti

Cum te poate ajuta o firmă consultanță

Dacă dorești să prestezi servicii (sau să faci comerț din bunuri) în România, ai nevoie de acte – și multe din ele. Ai crede că acest lucru se întâmplă dacă dorești să faci o infiintare societate comerciala, dar nu! Acest lucru se aplică chiar dacă ești liber profesionist și ești interesat de cum este un cost infiintare pfa. Da, așa este, până și înființarea unui PFA necesită multe și multe hârțogării. Iar dacă vrei să duci afacerea și mai departe – vrei să deschizi un sediu firma, ei bine, atunci lucrurile devin și mai complicate! Apar și mai multe hârtii și declarații (și mai ales, drumuri parcurse la diverse organizații birocratice).

Nu ai vrea ca totul să fie mult mai simplu? Din fericire, totul poate fi mai simplu! Poți apela oricând la una din firmele specializate pe a te ajuta în acest demers! Ce presupun aceste firme mai exact? Ei bine, sunt niște firme a căror principală misiune este să te asiste pe tine, tinere antreprenor, în pornirea eficientă a business-ului tău! Fie că este vorba de un SRL, un SRL-D, un SA, sau da, până și un PFA, aceste firme sunt aici pentru tine, 24/7, fix pentru asta – ca viața ta să fie mai ușoară!

De exemplu – știai că dacă dorești ca sediul societății tale să fie la bloc, tu va trebui să obții (prin lege) acordul tuturor vecinilor cu pereți comuni, împreună cu semnătura și ștampila Administratorului/Președintelui Asociației de Proprietari? Acest demers poate dura săptămâni, dacă nu chiar luni întregi, iar în aceste situații este absolut mereu în avantajul tău să ai pe cineva care să te ajute. Aceste firme de specialitate îți pot oferi, de exemplu, găzduirea sediului social pe cabinet de avocat, ușurându-ți astfel considerabil treaba! Iar acesta este doar un singur exemplu din multele pentru care este în avantajul tău să apelezi la o asemenea firmă, așa că ce mai aștepți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.