Fashion

Cumpărături pe internet: cum să găsiți un cod reducere answear?

Plătiți un preț ridicat pentru o comandă pe un anumit site de pe internet? Nu, mulțumesc! Tot mai mulți cumpărători online caută un cod de reducere înainte de a-și plăti achizițiile. Odată ce codul a fost găsit, tot ce trebuie să faceți este să introduceți acest prețios cadou, alcătuit dintr-o serie de litere și cifre, (uneori un cuvânt cu majuscule) în spațiul prevăzut în acest scop pe site-ul comerciantului în momentul plății pentru achiziția dvs. Validați și factură dvs. se va ușura în mod miraculos. În funcție de caz, veți economisi 10, 20 sau 30% la comandă dvs. sau veți vedea cum dispar costurile de expediere (spre exemplu, puteți beneficia de un cod reducere answear care reprezintă livrarea gratuită pentru comenzi mai mari de 200 de ron).

• Cum găsesc un cod promoțional?

Codurile de reduceri au devenit o practică obișnuită pe toate site-urile de cumpărături online. Puteți să-l vedeți afișat automat într-un banner din partea de sus a paginii de pornire. Așa că fiți cu ochii-n patru! Dacă observați vreunul, copiați și lipiți și adăugați în spațiul corespunzător atunci când plătiți comandă online. Nu puteți vedea niciun cod pe site-ul care vă interesează? Să încercăm să găsim una în altă parte. Site-urile specializate reunesc toate reducerile actuale, publicate chiar de mărci. Unele site-uri va trimit un cod reducere prin e-mail la abonarea la newsletter. Pe site-ul answear, primești un cod reducere answear dacă te abonezi la newsletter și intri în clubul clienților fideli, dacă e prima comandă sau dacă faci cumpărături în valoare de minim 200 de RON.

Obțineți un cod prin motorul dvs. de căutare, tastând „cod de reducere” + „numele mărcii sau al site-ului”. Rezultatele vă vor direcționa direct către site-urile potrivite.Mai puteți face o căutare simplă pe internet. Introduceți în bară de căutare numele site-ului pentru care căutați un cod. Lista este afișată, trebuie doar să faceți clic pe „vedeți oferta” pentru a descoperi codul și condițiile sale de aplicare. Copiați-l și confirmați comandă. De asemenea, puteți efectua o căutare tematică (alimente, frumusețe, bricolaj etc.) pentru a găși reduceri actuale într-o anumită zonă. Dată de expirare a codului este întotdeauna specificată în mailul de confirmare, precum și termenii clari de aplicare a reducerii.

Singură condiție pentru găsirea acestor coduri: să aveți răbdare și perseverență, deoarece de cele mai multe ori sunt supuse unor condiții (la o achiziție minimă în valoare de 250 de lei primești un cod reducere answear) și sunt limitate în timp. Uneori va trebui să testați mai multe pentru a obține o reducere. Puteți cumula puncte adunate pentru alte comenzi că să obțineți un cod reducere answear. Una din condiții este că produsele la care se aplică acest cod să nu fie deja la promoție.

Ultimul sfat, dar și cel mai prețios! Studiați ofertele cu atenție, citit mailurile primite de la magazinul online și consultați site-ul chiar dacă nu aveți în minte să cumpărați neapărat ceva. Nu se știe peste ce comori puteți da și ar fi păcat să ratați vreun cod reducere answear din grabă sau din neatenție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.