De ce aleg fetele să-și facă un tatuaj pe mână?
Beauty

De ce aleg fetele să-și facă un tatuaj pe mână?

Tatuajele au început să fie din ce in ce mai întâlnite în zilele noastre, eliminându-se miturile ce au ținut tatuajele sub umbră. Acum tot mai multe persoane înțeleg această artă și încep să fie mai înțelegătoare cu persoanele care aleg să-și facă un tatuaj care să-i reprezinte.

Sexul frumos a fost întotdeauna orientat către obiceiuri de înfrumusețare, dar mai ales către acțiuni ce pot să scoată în evidență caracterul lor. Tatuajele pentru femei sunt deosebite și au multe povești în spate. Atât timp cât o femeie alege un tatuaj finuț, un desen care are o poveste de viață în spate și care este executat de un profesionist, aceste desene pe piele vor oferi multă încredere acestora.

Fetele vor alege ca și poziționare a desenului în zona mâinilor, deoarece ele au o înclinație spre zonele mai vizibile, încercând să transmită prin această artă pictată pe corpul lor anumite mesaje.

În spatele unui tatuaj mereu va sta o poveste, având o simbolistică personală, unică și aparte pentru fiecare individ.

Trandafirii, fluturii și buburuzele – cele mai căutate tatuaje

Fetele vor alege cel mai des un tatuaj în zona mâinii, mai ales partea încheieturii. Florile sunt printre favoritele fetelor, așa că va fi și una dintre cele mai alese modele. Sunt făcute sub diferite forme și îmbogățite de o mulțime de alte desene, dar indiferent de modelul ales, florile ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor femeilor în materie de tatuaje.

Trandafirii vor fi de obicei roșii sau roz, simbolizând dragostea și fericire, iar trandafirul negru va însemna pierderea unei persoane dragi. Un alt exemplu de simbolistică este trandafirul cu mulți spini, ce va da de înțeles că persoana ce îl poartă a trecut printr-o dragoste nefericită și plină de lecții, ca la final să înflorească.

Fluturele este un alt tatuaj ce îl vei putea observa pe mâinile multor fete. Poate că te gândești că fluturele înseamnă gingășie sau puritate, însă, în realitate, fluturele va reprezenta dorința și aptitudinile persoanei ce și la ales, pentru a urca cât mai mult pe scara evoluției personale. Mai poate însemna că femeia este pregătită de lucruri mărețe, de schimbări neașteptate și va lupta pentru a-și împlini visul. Fluturele este strâns legat de spiritualitate, de emoții care de care mai profunde și sincere, dar și de amintirea unei persoane dragi din viața cuiva ce s-a stins înainte de vreme.

Buburuzele își fac și ele loc în alegerile fetelor. Adesea ele simbolizează norocul. Acest desen pe piele este ales în special de fetele ce își doresc să se îmbogățească și care își doresc o carieră remarcabilă construită cu forțele proprii. Simbolistica buburuzei este că persoana ce-l poartă fi ca și un magnet de bani.

Simbolurile celtice, caracterele chinezești și notele muzicale

Există persoane în întreaga lume ce sunt atrase de mitic, de partea spirituală a omului. Acestea vor opta de obicei pentru tatuaje cu caractere chinezești sau chiar pentru simboluri celtice. Alegerea aparține fiecărei persoane care dorește să apeleze la această formă de artă pentru a-și înfrumuseța corpul sau pentru a-și scoate în evidență caracterul.

Fetele ce își doresc un tatuaj cu caractere chinezești, vor trebui să se intereseze de adevărata lor semnificație, împinse de dorința lor de a transmite ceva profund. Și acestea vor fi cel mai des întâlnite pe antebraț, la vedere. Femeile mereu vor dori să transmită anumite mesaje, fie ele cât de subtile, iar tatuajele în zonele mereu la vedere sunt una dintre cele mai bune metode.

Crucile celtice sunt alt fel de simboluri ce vor avea o semnificație profundă, atât pentru persoana ce le poartă imprimate pe piele, cât și pentru cei ce cunosc semnificațiile lor. Crucifixurile sunt de natură religioasă și pot fi de diferite tipuri. Cel mai des întâlnit model este crucea cu o boltă. Linia curbată va simboliza eternitatea, iar axele ce se unesc într-un punct comun și formează crucea propriu-zisă simbolizează onoarea adusă propriei moșteniri.

Sunt niște elemente ce provin din tradiția păgână, iar unele mai pot simboliza apariția soarelui și a lunii, corpuri cerești cu energii aparte, dar și elemente ce vor desemna focul, apa, aerul și pământul, fără de care nu ar exista viață pe pământ.

Alte tatuaje mai aparte preferate de fetele ce cochetează cu arta, mai ales cu muzica, sunt notele muzicale sau chiar portativele, punându-le în evidență pasiunea, iubirea pentru frumos și arta ce o realizează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.