Casa si gradina

De ce o firma de deratizare este o solutie optima?

Alegand un proces de deratizare, vei lua o decizie foarte buna. O astfel de firma iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi ceea ce-ti doresti, astfel incat sa scapi de rozatoare. Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate, astfel incat sa aiba loc o reducere substantiala a populatiei de rozatoare. In acest fel, numarul de sobolani si soareci este redus semnificativ dintr-un anumit spatiu. Te intereseaza asadar ca numarul acestora sa fie mentinut la un nivel numeric cat mai redus.

Cum te ajuta procesul de deratizare?

Un astfel de proces de deratizare este util pentru ca mentine numarul rozatoarelor la un nivel cat mai redus. Vei putea in acest fel fi sigur ca locuinta sau afacerea ta nu are de suferit de pe urma rozatoarelor care reusesc de multe ori sa devina o problema mare pentru tine. Acesti daunatori sunt periculosi pentru ca transmit boli oamenilor, dar si animalelor. De asemenea, daunatorii pot provoca pierderi semnficative. Este important asadar sa ai in vedere procesul de deratizare, acesta fiind un proces continuu, astfel incat sa se impiedice situatia in care populatia de rozatoare se reface.

Este asadar o idee foarte buna sa tii cont de procesul de deratizare, iar acesta sa fie facut intr-un mod cat mai optim. Vei putea scapa in acest fel de inmultirea necontrolata a soarecilor si a sobolanilor. Vei putea pune in acest fel sanatatea pe primul loc si te vei putea feri de eventualele pagube pe care rozatoarele le provoaca. Mai tine cont si de faptul ca o femela poate da nastere unui numar de 4-16 pui chiar si de 6-10 ori pe an. Dintii rozatoarelor cresc continuu de aceea ele trebuie sa-si toceasca dintii rozand in permanenta aproape orice.

Un alt motiv pentru care nu-ti doresti sa ai rozatoare in apropierea locurilor in care iti desfasori activitatea este ca acestea pot transmite si boli. Printre cele mai cunsocuite boli pe care rozatoarele le pot transmite se nuamra salmonella, lyme, dar si virusul Hanta. Aceste particularitati fac ca rozatoarele sa fie nedorite in comunitatile umane sau in zonele agricole. Sepcialistii se folosesc de mai multe tipuri de substante. Printre acestea se numara raticidele sub forma de praf. Acvestea se aplcia in benzi sau in baraje care tin cont de traseele pe care rozatoarele le aleg. Daca acestea trec prin praful respectiv, ele il ingereaza.

Specialistii se mai folosesc si de raticide sub forma de pasta, acestea fiind ambalate in pliculete de hartie. De asemenea, raticidele sub forma de batoane cerate sunt si ele o solutie pe care specialistii o au in vedere. Acestea sunt rezistente la umezeala, ele fiind recomandate pentru canalizari, dar si pentru subsoluri. In acelasi timp, raticidele mai pot fi sub forma de cereale tratate, acestea aplcandu-se in locuri ferite de lumina, dar si de umezeala. Deratizarea se efectueaza doar dupa evacuarea tuturor resturilor menajere alimentare. Un altl curu pe care il fac specialsitii este manipularea acestor raticide. Ele sunt manipulate asadar cu un echipament adecvat. Duap deratizare cadavrele rozatoarelor sunt stranse de specialisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.