Diverse

De ce Să Alegeți Compania DDD® pentru Servicii de Dezinsecție și Deratizare?

Într-o piață dinamică și competitivă, menținerea unui mediu curat și igienic este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Compania DDD® oferă soluții profesionale de dezinsecție, deratizare și dezinfecție, asigurând cele mai înalte standarde de calitate și eficiență. Acest articol va evidenția motivele pentru care ar trebui să alegeți Compania DDD® pentru nevoile dumneavoastră de control al dăunătorilor și igienizare.

Importanța Serviciilor de Dezinsecție și Deratizare

Dăunătorii reprezintă o amenințare constantă pentru afaceri, provocând daune materiale și riscuri pentru sănătatea publică. Într-un mediu de afaceri competitiv, prevenirea și controlul infestărilor sunt esențiale pentru protejarea reputației și asigurarea continuității operațiunilor.

Riscurile Asociate Dăunătorilor

Infestările cu dăunători, fie că sunt insecte sau rozătoare, pot duce la pierderi financiare semnificative și pot compromite calitatea produselor și serviciilor oferite. De asemenea, ele pot afecta negativ sănătatea angajaților și clienților, creând un mediu nesigur și neigienic.

Soluții Personalizate și Eficiente

Compania DDD® își adaptează serviciile pentru a răspunde cerințelor specifice ale fiecărui client. Oferim soluții personalizate de dezinsecție și deratizare, utilizând tehnologii avansate și metode inovatoare pentru a asigura eficiența maximă a intervențiilor noastre.

Evaluări Detaliate și Planuri de Acțiune

Înainte de a începe orice intervenție, efectuăm evaluări detaliate ale locațiilor pentru a identifica punctele vulnerabile și a dezvolta planuri de acțiune specifice. Cream planuri de amplasament pentru stațiile de intoxicare, asigurându-ne că acestea sunt poziționate strategic în fiecare locație, conform nevoilor specifice ale fiecărei unități.

Rapoarte de Trend și Monitorizare Continuă

Emiterea rapoartelor de trend și monitorizarea continuă a evoluției populațiilor de dăunători sunt esențiale pentru menținerea unui mediu sigur. Oferim clienților noștri rapoarte detaliate care permit monitorizarea și ajustarea intervențiilor pentru a asigura eficiența maximă.

Metode Avansate și Echipamente de Ultimă Generație

Compania DDD® utilizează cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a oferi soluții eficiente de dezinsecție și deratizare. Metodele noastre includ pulverizarea, nebulizarea, aplicarea de geluri specifice și utilizarea capcanelor adezive. Fiecare soluție este adaptată specificului spațiului și tipului de dăunători.

Metode Chimice și Nonchimice

Utilizăm metode chimice doar acolo unde legislația ne permite și unde este absolut necesar. În rest, implementăm metode SAFE nonchimice, reducând astfel riscul de contaminare accidentală la zero. Această abordare combinată asigură eficiența maximă a tratamentelor și protecția mediului înconjurător.

Servicii de Dezinsecție pentru Spații Mari

Insectele zburătoare și târâtoare pot reprezenta un risc semnificativ, mai ales în spațiile mari și complexe. Compania DDD® oferă soluții avansate de dezinsecție, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Utilizăm tehnologii moderne pentru a asigura o dispersie uniformă a substanțelor insecticide și pentru a acoperi chiar și cele mai inaccesibile colțuri.

Servicii de Deratizare Eficientă

Rozătoarele pot provoca daune semnificative și pot răspândi boli periculoase. Serviciile noastre de deratizare sunt concepute pentru a oferi soluții durabile și eficiente. Echipa Compania DDD® este specializată în identificarea și eliminarea punctelor de acces ale rozătoarelor, implementând măsuri preventive pentru a asigura protecția continuă a afacerii dumneavoastră.

Pentru a determina costul serviciilor de deratizare, evaluăm mărimea și complexitatea spațiului tratat. Pentru zonele interioare, cum ar fi subsolurile sau clădirile comerciale, costul este calculat pe metru pătrat. În cazul spațiilor exterioare, cum ar fi parcurile sau terenurile agricole, costul este calculat pe hectar. Prin această evaluare specifică, oferim estimări precise și transparente.

Certificări Europene și Calitate Garantată

Pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate, Compania DDD® a obținut numeroase certificări: ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001, ISO 45001, certificare OSIM – COMPANIA DDD, certificare COFACE Romania, precum și „Best Pest Control & Disinfectant Manufacturing Company – Romania” din cadrul European Enterprise Awards 2019.

Gabriel Munteanu a acreditat Compania DDD conform standardului european CEPA Certified (Confederația Europeană a Asociațiilor din Domeniul Combaterii Dăunătorilor). Membru al Asociației Naționale a Prestatorilor de Servicii DDD din România (ANODDD) din anul 2014, Gabriel Munteanu a reprezentat România, prin delegare oficială, la toate întrunirile CEPA din Bruxelles, până la începerea pandemiei de COVID-19.

Achiziții Directe prin SEAP

Compania DDD® este prezentă pe platforma SEAP, facilitând colaborarea cu instituțiile publice. Autoritățile contractante pot achiziționa direct serviciile noastre în valoare de până la 270.120 lei/an pentru un singur cod CPV, cum ar fi 90921000-9 pentru servicii de dezinsecție sau dezinfectie și 90923000-3 pentru servicii de deratizare. Conform modificărilor Directivei Europene privind pragurile aplicabile ale procedurilor de achiziție publică, care au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2024, și în conformitate cu Art. 7 din Legea nr. 98/2016, autoritățile contractante au dreptul de a achiziționa direct produse sau servicii dacă valoarea estimată, fără TVA, este mai mică de 270.120 lei.

Ne puteti gasi in SEAP dupa numele complet al firmei: DDD Constance Perfect Clean SRL, sau si mai simplu dupa CUI-ul societatii: 29210566.

Autorizații și Acreditări

Compania DDD® este autorizată de DSP, DSV, Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Române, Ministerul Mediului și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru tratamente fitosanitare. Aceste autorizații reflectă angajamentul nostru față de standardele înalte de siguranță și calitate.

Prezența Locală și Promptitudine

Pentru a asigura timpi de intervenție rapizi și servicii de calitate constantă, Compania DDD® are puncte de lucru în Timișoara, București, Constanța, Cluj, Târgu Jiu și Panciu. Această prezență locală ne permite să intervenim prompt și eficient, fără a subcontracta activitățile noastre, asigurând servicii de top în orice locație.

Interviu cu Gabriel Munteanu, CEO al Companiei DDD®

De la Vânătoarea de Rozătoare cu Mătura la Dezinfecția Spitalului Dimitrie Gerota

Gabriel Munteanu a fondat Compania DDD – Constance Perfect Clean SRL – în anul 2011, în urma unor experiențe personale neplăcute pe care le-a avut în primăvara anului 2009, la doar câteva luni după ce achiziționase o casă pentru el și familia sa.

„Am constatat că am cumpărat casa cu tot cu un «bonus» sub formă de rozătoare. Am apelat în primă instanță la metodele rapide și clasice, «Sfânta Mătură» încercând să îi prind fără să fac mare tărăboi, să nu-mi sperii soția care era și însărcinată, și avea și o frică extremă față de aceste vietăți. Soția tot avea impresia că mătur zilnic, pentru că mă vedea tot timpul cu mătura în mână”, povestește Gabriel Munteanu.

Soluția „Sfintei Mături” nu a funcționat, așa că Gabriel Munteanu a apelat la serviciile unei firme de profil, însă rezultatele nu au fost pe măsura investiției, nu a primit garanție pentru serviciile oferite și nici factură fiscală. Așa i-a venit ideea de a înființa o companie care să presteze servicii profesioniste de dezinfecție, dezinsecție și deratizare (DDD), care să rezolve problemele oamenilor, să ofere garanție, proces verbal și factură fiscală. Pe scurt, o firmă serioasă.

Documentare și Certificare

A urmat o perioadă de documentare și studiu, finalizată cu obținerea certificatelor și calificărilor necesare și cu înființarea Companiei DDD. Diplomele și certificatele obligatorii pentru a putea presta servicii DDD includ diploma modul 5, care se reînnoiește din trei în trei ani de către Ministerul Sănătății, după un examen ce are ca scop testarea periodică a noțiunilor fundamentale din domeniu și certificatul de operator DDD emis de Ministerul Muncii și Ministerul Învățământului.

Gabriel Munteanu a acreditat Compania DDD conform standardului european CEPA (Confederația Europeană a Asociațiilor din Domeniul Combaterii Dăunătorilor). Membru al Asociației Naționale a Prestatorilor de Servicii DDD din România (ANODDD) din anul 2014, Gabriel Munteanu a reprezentat România, prin delegare oficială, la toate întrunirile CEPA din Bruxelles, până la începerea pandemiei de COVID-19.

Dezvoltarea Afacerii și Perioada Pandemiei

Investițiile în certificările și acreditările obținute de Compania DDD, atât pentru servicii, cât și pentru angajați – cursurile organizate de Ministerul Sănătății costă câteva sute de lei pentru o persoană; cursurile online la British Pest Control Association, cea mai importantă asociație de profil din Europa, costă între 20 și 400 de lire; iar reavizarea la maximum 18 luni din partea Bureau Veritas, pentru standardul CEPA Certificate, standardul european de combatere a dăunatorilor, costă în jur de 14.000 lei – au dat roade, iar cifra de afaceri s-a dublat sau chiar triplat de la an la an în perioada 2011- 2020. În primul deceniu de la înființarea firmei, Gabriel Munteanu a extins acoperirea serviciilor prestate în București, Timișoara, Târgu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca și Constanța, orașe în care Compania DDD este prezentă cu logistică proprie.

Pandemia și Serviciile de Dezinfecție

În 2020 a început pandemia de COVID-19, în timpul căreia serviciile de dezinfecție au reprezentat principala activitate a Companiei DDD.

„Țin minte și acum câtă temere, bazată în primul rând pe lipsa de informații, a fost la început, cât de greu era să faci rost de dezinfectanți și, că în toată acea nebunie, a fost carantinat spitalul Gerota. La licitația organizată de ei pentru serviciul de dezinfecție, în vederea ieșirii din carantină, nu a participat nimeni în afară de noi”, povestește Gabriel Munteanu. „Era o temere cumplită, lipsă de informații, lipsă de substanțe. În toată acea perioadă tumultoasă, indecisă, îmi amintesc că nimeni nu avea curajul să deschidă ușa spitalului și să intre înăuntru. Eu am fost prima persoană ce a deschis ușa de la intrare, echipat corespunzător, cu câțiva dintre cei mai buni operatori ai firmei la acel moment.”

Viitorul Companiei DDD®

Pandemia s-a finalizat de ceva timp, dar Gabriel Munteanu speră că atât companiile private, cât și instituțiile publice au înțeles importanța serviciilor DDD pentru asigurarea unui mediu de lucru și de viață sănătos și lipsit de pericole. În 2024, fondatorul Companiei DDD, cu un portofoliu de clienți care include companii precum DHL, Peek & Cloppenburg, Transelectrica, Profi, Apa Nova, Fan Courier, Siniat, Lidl, Metro, vizează extinderea pe segmentul spațiilor logistice și de producție și al proiectelor de birouri și rezidențiale.

Mesajul Fondatorului

„Cred în servicii D.D.D. corecte și de calitate, în transparența decizională și în parteneriate corecte. Cred în Compania DDD® și în puterea ei de a schimba piața serviciilor D.D.D. prin corectitudine, profesionalism, seriozitate, devotament și grijă față de client.

Într-o perioadă în care etica muncii și a prestarilor de servicii este interpretată în funcție de viziunea fiecărui prestator, cred că ascultarea partenerului de afaceri, dăruirea și profesionalismul au fost, sunt și vor fi factorii de succes ai unei afaceri.

Cred că doar cu o echipă de oameni care împărtășesc credințele mele putem duce mai departe viziunea Companiei DDD®. Voi continua, indiferent de situație, să selectez oameni care au caracter, cu o etică a muncii sănătoasă și care apreciază valorile Companiei DDD®.

Voi colabora, indiferent de situație, cu oameni care au aceleași aspirații ca și mine și îmi doresc ca toți partenerii de afaceri ai Companiei DDD® să aprecieze și să fie în asentimentul acestor valori.”

Concluzie

Protejați-vă afacerea cu serviciile profesionale oferite de Compania DDD®. Suntem dedicați să asigurăm un mediu curat și sigur pentru toate tipurile de spații comerciale și industriale. Contactați-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!

Date de Contact

Compania DDD®
Email: [email protected]
Tel: 0763.662.662
Website: www.companiaddd.ro
Website: www.0219662.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.