PR

De ce să te promovezi în online?

E ciudat să vorbim despre motivele pentru care e important sa ne promovăm în mediul online având în vedere impactul major pe care îl are online-ul asupra vieților noastre. Totuși, discuția este importantă pentru cei care au avut parte de succes fără a investi în promovarea online. Cu toate acestea, extinderea către online este absolut vitală în zilele noastre având în vedere multitudinea de oportunități care se deschid odată cu prezența activă în acest mediu în continuă schimbare.

De ce să-ți faci site?

La prima vedere, cel mai propice mediu pentru promovarea în online este social media. Rețelele de socializare au cunoscut o expansiune impresionantă în ultimii ani, numărul de utilizatori fiind foarte mare, având astfel posibilitatea de a se extinde semnificativ plaja de potențiali clienți. Cu toate acestea, este important să punem bazele unui site – o carte de vizită a brandului.

Promovarea serviciilor prin intermediul unui site oferă un plus la capitolul imagine. Site-ul dublat de o prezență activă în social media aduce puncte bonus în ceea ce privește consolidarea brandului pe care vă doriți să-l promovați. Atunci când vorbim de un site, automat ne gândim la o agenție care să se ocupe de realizarea acestuia și a întregii campanii de promovare online.  Pentru ca interesul utilizatorilor să fie menținut la cote înalte atunci când intră în contact cu serviciile sau produsele pe care le promovăm este necesar să beneficiem de serviciile unor specialiști în dezvoltarea site-urilor.

Pe scurt, site-ul vine ca o garanție a profesionalismului și a calității produselor pe care le punem la dispoziția potențialilor clienți.

Cum trebuie să arate un site?

Întâi de toate, site-ul trebuie să fie funcțional și, având în vedere vremurile pe care le trăim, obligatoriu mobile friendly. Dacă discutăm despre un magazin online, pe lângă componenta de funcționalitate, trebuie să punem accent și pe simplitate. Era digitală este caracterizată prin viteză, astfel că este important să oferim potențialilor clienți o experiență cât mai plăcută, punând la dispoziția lor o infrastructură cât mai simplă a site-ului. Pentru toate acestea avem nevoie de oameni cu experiență vastă în web development, în așa fel încât site-ul sau magazinul nostru online să vină în întâmpinarea cerințelor și așteptărilor utilizatorilor din mediul online. Pentru a atinge toate aceste ținte, în creare site-uri web aveți nevoie de cei de la White Hat care, pe lângă cele menționate anterior, vă pot aduce puncte bonus și la capitolul web design – deoarece trebuie să ținem cont și de partea grafică a site-ului pentru a atrage ochii potențialilor clienți sau parteneri.

De ce să investesc în promovarea online?

Secretul succesului în mediul online stă în relevanță și în perseverență. Întâi de toate trebuie să fim mereu relevanți în privința conținutului deoarece, având în vedere dinamica din online, plafonarea reprezintă cel mai mare dușman. În ceea ce privește partea de perseverență, e important de știut că în mediul online trebuie să fim neobosiți. Astfel, trebuie să fim cam peste tot, să captăm cât mai multă atenție în așa fel încât mesajul sau produsul nostru să ajungă la cât mai multă lume. Acest lucru se poate realiza și organic, însă timpul este foarte prețios, astfel că, pentru a ajunge la cât mai multă lume în cât mai scurt timp, e nevoie de investiții fie în campanii PPC, fie în componenta de ads-uri. Indiferent că este vorba de Google Ads sau Facebook Ads sau orice altă formă de advertising, efectele se vor vedea într-un timp foarte scurt – dacă strategia este cea potrivită. Aceste instrumente reprezintă un boost la capitolul perseverență, având astfel garanția că vom fi prezenți în feed-urile utilizatorilor.

În concluzie, prezența în mediul online este obligatorie în era digitală. Primul pilon trebuie să fie site-ul care să fie opera unor profesioniști în domeniu în așa fel încât să oferim o experiență plăcută celor care “ne calcă pragul”. Pe lângă site este la fel de important să fim prezenți activi în social media – pentru a putea interacționa mai ușor cu potențialii parteneri sau clienți. Nu trebuie să ezităm să investim în advertising deoarece satisfacțiile nu vor întârzia să apară.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să luați legătura cu Ștefan de la White-Hat.

Tel: 0761176235 / E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.