stay-clean.ro
Casa si gradina

Dezinfecția, deratizarea și dezinsecția – când și cum se fac?

Apariția intrușilor nedoriți sau, mai rău, a problemelor de sănătate se datorează dezvoltării din ce în ce mai rapide a orașelor. Cu cât populația crește mai mult, cu atât sunt din ce în ce mai multe rozătoare, insecte și nu numai. Problema nu ar fi atât de mare dacă șoarecii și șobolanii nu ar fi purtători de meningită sau de virusuri extrem de dăunătoare organismului. Însă, cum această situație nu este posibilă, stă în responsabilitatea noastră să găsim soluții la astfel de probleme. Rămâi alături de noi și descoperă toate informațiile necesare despre dezinfecție, deratizare și dezinsecție!

1. Ce presupune dezinfecția

Multe dintre suprafețele cu și pe care lucrăm sunt medii perfect de dezvoltare a bacteriilor și virusurilor. Un mediu la fel de bun este și aerul pe care îl respirăm și care găzduiește numeroase elemente infecțioase. Printre cele mai populare servicii DDD in Constanta se numără dezinfecția spațiilor, care uneori se face chiar de mai multe ori pe zi.

2.  Cine face deratizarea

La fel ca și dezinfecția, procesul de deratizare este realizat de firme specializate. Acestea beneficiază de echipament adecvat, alături de substanțe care pot să te scape inclusiv de șoarecii și șobolanii cel mai bine ascunși.

Atât șoarecii, cât și șobolanii pot provoca boli grave în contact cu organismul uman. De aceea, este imperios necesar să ai deratizarea în vedere, cu atât mai mult cu cât desfășori activități din domeniul alimentar (dar și non-alimentar).

3. Cum se face dezinsecția

Te-ai întâlnit vreodată cu un gândac în bucătărie sau în baie? Ei bine, află că acestea nu sunt singurele locuri în care se simt cel mai bine. Toate business-urile care intră în categoria afacerilor în domeniul alimentar sunt obligate să contracteze firme de dezinsecție, care să igienizeze întregul spațiu cel puțin o dată pe lună. Aceste reglementări legale trebuie urmate ca la carte, dat fiind faptul că autoritățile competente realizează controale în mod frecvent.

Pentru a efectua toate procesele de dezinfecție, deratizare și dezinsecție, cea mai bună metodă este să apelezi la firme specializate cum ar fi StayClean din Constanța. Bucură-te de tot ce e mai bun pentru sănătatea ta și cea a clienților tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.