drenaj limfatic
Sanatate

Efectueaza drenaj limfatic pentru un organism sanatos

De ce sa alegi drenaj limfatic

A devenit foarte faimos recent, acest tratament cu drenaj limfatic – este o modalitate excelenta de a va detoxifica corpul si de a va accelera sistemul de filtrare a toxinei. Acest proces de curatare a organismului nostru poate fi incetinit de o varietate de factori nocivi, printre care am mentionat o dieta insuficienta sau lipsa exercitiului fizic.

Intrebi ce poate fi indepartat prin drenaj limfatic? Ei bine, acest proces elimina cantitatea maxima de apa, care, desigur, va produce tonul pielii si poate scapa cu usurinta de aspectul coajei de portocala. Mai mult, retentia de apa nu mai este problema dvs. si veti scapa de senzatia suparatoare de picioare grele.

Beneficiile masajului de tip limfatic efectuat la Fysiogand

drenaj limfatic

Terapia de drenaj limfatic are mai multe efecte cheie are mai multe efecte cheie asupra organismului:

Circulatia activa a limfei, sangelui, lichidului interstitial, lichidului cefalorahidian si lichidului sinovial;

Elimina toxinele;

Drenajul proteinelor poate fi utilizat pentru tratarea edemului;

Indepartarea de grasime;

Imbunatatiti functia sistemului nervos;

Stimulati sistemul imunitar.

Prin urmare, in tratamentul cancerului, imbunatatirea functiei sistemului imunitar poate fi cel mai important beneficiu al terapiei de drenaj limfatic. Daca se efectueaza drenaj limfatic in timpul sau dupa radioterapie, zonele iritate ale pielii trebuie evitate. Chiar si la pacientii cu cancer mamar metastatic, terapia de drenaj este considerata sigura.

O alta procedura pe care o puteti lua in considerare este reflexoterapia

Reflexologia/ tratamentul cu reflexoterapie nu este doar o moda, deoarece este considerata o metoda benefica de multi oameni.

De fapt, mai multi oameni ar trebui sa ia in considerare reflexoterapia. Vrei sa stii de ce? Ei bine, pentru ca va pot ajuta sa ameliorati stresul.

Stresul este o problema cu care se confrunta multi oameni in aceasta perioada. Avem nevoie de o metoda complementara pentru a o elimina complet.

Vei vedea ca vei avea o productivitate mai mare si te vei simti mult mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.