Sanatate

Fisa auto – la ce medici sa vada si de ce

Obtinerea dosarelor medicale este absolut necesara pentru a completa documentele depuse pentru a sustine testul pentru permisul de conducere (si pentru a schimba un permis expirat, dar in acest caz, stii deja ce trebuie sa faci) – fisa auto. Va trebui sa vizitati niste experti in acest sens. Ei trebuie sa va verifice si sa va dea acordul scris cu privire la capacitatea dumneavoastra de a conduce. Prin ce birouri trebuie sa treci si de ce ai nevoie de aceste inspectii si avize – Fisa auto?

Cateva dintre examinarile pe care trebuie sa le faci pentru a obtine fisa auto:

fisa auto

Medicina interna

Medicul dumneavoastra ar trebui sa va consulte pentru a vedea daca aveti un atac de cord grav sau un atac scazut de zahar din sange. Un atac de cord sau o scadere brusca a zaharului din sange poate duce la pierderea controlului masinii, punand in pericol ceilalti utilizatori ai drumului, pe dumneavoastra si pe pasagerii dumneavoastra. Nu va faceti griji, acest lucru nu implica o analiza amanuntita. O singura consultatie si cateva raspunsuri din partea dvs. sunt suficiente pentru a anunta medicul ce va scrie pe card.

ORL

Multi oameni sunt surprinsi ca trebuie sa mearga la un specialist ORL pentru a completa formularul auto, dar acest lucru este mai mult decat normal. In trafic, nu numai ca vezi, stii ce sa faci, ai grija, ai viteza si dexteritate, dar ai si un anumit nivel de auz. Scapa de ORL cat mai curand posibil. Nu trebuie sa ai un auz bun al unei pisici, doar ca nu trebuie sa tipi la doctor.

Ortopedie

Un alt specialist care trebuie sa se ocupe de aptitudinea dvs. de a conduce semnatar este un chirurg ortoped. La fel ca colegii sai, va efectua o scurta inspectie. In cele din urma, pe baza rezultatelor, va determina daca aveti o afectiune a sistemului musculo-scheletic care va impiedica sa conduceti corect si in siguranta in vreun fel.

Neurologie

A patra opinie de obtinut este cea a unui neurolog. Daca nu aveti o tulburare neurologica grava, nu veti fi aici pentru mult timp. Poate aparea problema ca medicul stie daca le ai in doar cateva minute. Timp de reactie, analiza coordonarii motorii; poate testa si reflexele. Tulburarile neurologice sunt usor de observat prin simpla analiza a miscarilor si a expresiilor faciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.