SEO

In perioadele de criza financiara amaneteaza-ti autovehiculul

Perioda pe care o traversam nu este cea mai fericita, pe langa problemele de sanatate, o parte din populatie se confrunta cu probleme financiare. De ce? Restrictia interactiunii interumane a dus la inchiderea multor afaceri din zona de horeca asa cum sunt restaurantele, cafenelele, iar tot ceea ce inseamna magazine care nu comercializeaza alimente si medicamente s-au inchis si ele. Astfel ca multe persoane au ajuns sa ramana fara job sau sa fie date in somaj.

Chiar daca cheltuielile mai pot fi reduse acestea nu vor disparea, ceea ce inseamna ca oamenii trebuie sa gasesca solutii care sa ii ajute. Pana isi gasesc un alt loc de munca sau pana locul actual isi revine, oamenii care au nevoie de un imprumut pot apela la un serviciu de amanet masini. Acestia pot apela cu incredere la Cashbook amanet auto, recunoscut pentru seriozitatea si experienta vasta in domeniul amanetarii. La Cashbook amanet auto se poate amaneta orice tip de autovehicul indiferent de anul sau de fabricatie in urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov, Bacau, Braila, Buzau, Baneasa, Deva, Focsani, Galati, Ploiesti, Tecuci sau Turnu Severin.

Pe site-ul amanetauto.com cei interesati pot descoperi pasii necesari pentru a-si amaneta masina. In primul rand, sunt necesare masina si actele acesteia, cartea de identitate a masinii si talonul, cartea de identitate a posesorului, dupa caz, contract de vanzare-cumparare sau factura.

Masina va fi evaluata de o persoana specializata angajata a amanetului. Evaluarea va avea loc in aproximativ 30 de minute, iar in functie de aceasta se decide suma care se poate imprumuta. Cei de la amanet auto incerca sa fie cat mai aproape de nevoile clientilor si sa obtina suma maxima in functie, desigur, de anul, marca si starea masinii. Banii se primesc imediat prin transfer bancar, iar plata cash poate dura pana la maxim 30 de minute. Comisionul este unul decent, astfel ca pentru sumele mai mici de 10 000 lei acesta va fi de 0.39%, iar pentru sumele mai mari de 10 000 acesta va fi mai mic, mai exact 0.33%.

Pe toata durata amanetarii autovehiculuilui, acesta va fi pastrat in cele mai bune conditii. Cei de la amanet auto au un parc special amanejat si protejat, iar cand masina este predata de proprietar se va intocmi un proces verbal si se vor nota km din bord de la momentul respectiv.

In cazul in care imprumutul nu este acordat la timp, amanetul incearca tot posibilul sa fie aproape de cei care au nevoie de serviciile acestuia si ofera zile de gratie sau posibilitatea de a restitui imprumutul prin vanzarea autoturismului catre terti.

Sa faci un imprumut la nevoie nu este nicio rusine, iar cei interesati de mai multe detalii pot accesa site-ul www.amanetauto.com si pot suna in locatiile de care sunt interesati, prezente pe site.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.