Uncategorized

Inchiriere masina pe bani putini pe o durata lunga de timp

Închiriază maşina pentru mai multe zile şi plăteşti o sumă mai mică. Cam asta se întâmplă dacă apelezi la serviciile AMR Rent a Car. Nu este nicio poveste şi nicio o glumă proastă. Mulţi români preferă să se chinuie atunci când li se strică maşina: apelează la prieteni, plătesc mai mult la taxiuri sau merg cu autobuzul. Ei bine toate aceste situaţii, deloc plăcute, pot fi evitate simplu. Trebuie doar să scape de ideile preconcepute: închiriază maşină printr-o alegere înteligentă!

Nu neg că toate astea au şi un sâmbure de adevăr şi că probabil sunt şi firme unde costul unei zile dedacia-logan-2-4667_47închiriere e cât jumate din costul maşinii (exagerez bineînţeles !) dar eu vorbesc pentru cei care vor apela la serviciile AMR Rent a Car.

Aici lucrurile sunt foarte simple pentru că aici totul funcţioneză după valorile în care credem: siguranţă şi confort, punctualitate, disponibilitate şi flexibilitate, orientare către client şi nu în ultimul rând respect faţă de client, angajaţi, furnizori, mediu şi comunitate . Oferim servicii de calitate la preţuri care să fie avantajoase şi pentru client nu doar profitabile pentru firmă.

Şi pentru a vă demonstra că aceasta este realitatea şi nu sunt doar vorbe aşternute frumos pe această pagină virtuală, iată câteva exemple de calcul care vă arată negru pe alb că să închiriezi o maşină este avantajos în situaţiile în care ai nevoie de un mijloc de transport, iar propriul autoturism te-a lăsat. Alege cu incredere serviciu de inchiriere masina rapid si usor.

În principiu, regula e simplă: cu cât închiriezi mai multe zile cu atât ai mai multe beneficii. Cum aşa? Iată: 14812994_10205683865334290_251572273_o

 

Este un calcul simplu pentru o maşină Dacia Logan, pentru o perioadă de închiriere de 24 de zile. Costul total este de 480 de euro, adică 20 de euro pe zi. Iată şi următorul calcul:

14813105_10205683865294289_241020931_o

După cum se poate vedea, negru pe alb, costul pentru 20 de zile este acelaşi deşi perioada de închiriere este mai mică.

În schimb, dacă  iei maşina pentru 21 de zile suma plătită scade cu aproape 15% decât este închiriată pentru 20 zile. 

Şi de astfel de bonusuri puteţi beneficia şi pentru alte mărci de maşini. De exemplu, Skoda Octavia 3. Pentru o perioadă de închiriere de 27 de zile se percepe o taxă de 27 de euro pe zi, iar pentru 32 de zile tot 27 de euro pe zi.

Şi acestea fiind spune, apelaţi cu încredere la o firmă de închiriere auto, iar dacă vreţi cu adevărat calitate veniţi la AMS Rent A Car. Drum liniştit!

Sursă foto: google images

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.