SEO

Informații importante despre matrițe de accesorii gard

Matrițele de accesorii gard sunt niște elemente utile pentru toate acele persoane care sunt interesate de construcția unui gard de calitate.

La Matrilab vei găși toate matrițele de care ai nevoie pentru a avea parte de un gard calitativ și rezistent pe care să te poți baza o perioadă cât mai lungă de timp. Investind în gardul tău materiale și accesorii de calitate te vei bucura de un produs final rezistent și calitativ.

Care sunt etapele pentru construirea unui gard

Un gard se poate construi dacă vei urma până la cele mai mici detalii toate etapele necesare. Trebuie să acorzi o atenție mai mare modului în care realizezi gardul dacă vrei să te bucuri de un produs de calitate și care să reziste în timp. Modul în care îți construiești gardul îți va oferi siguranță și confort. Până la urmă materialele și accesoriile investite în gard sunt cele care îi conferă siguranță și o durabilitate mai mare.

Săparea fundației

În funcție de materialul ales, dar și de design, primul pas este executarea fundației gardului. Adâncimea fundației gardului trebuie să aibă aproximativ 50 de cm, iar lățimea să fie cuprinsă între 30 și 40 de cm.  Fundația este un element important și care îi oferă siguranță și încredere gardului.

Alinierea stâlpilor de susținere

Stâlpii de susținere trebuie să fie realizați din fier sau din beton, astfel încât să ofere rezistență la condițiile meteo. Distanța dintre stâlpi trebuie să fie de 2,5 m pentru gardurile care sunt foarte înalte și de 1,5 m pentru gardurile care sunt mai scurte. În funcție de tipul gardului tău trebuie să alegi și distanța dintre stâlpii de susținere.

Turnarea cotei zero

În fundația săpată, unde sunt poziționați stâlpii de susținere poți începe să torni betonul. Această cotă zero va oferi mai multă siguranță construcției tale.

Turnarea fundației gardului

În cazul în care construiești un gard care necesită fundație, următorul pas este să torni betonul în cofraje de lemn. După ce fundația se usucă, în aproximativ o zi poți începe să îndepărtezi cofrajele.

Ridicarea gardului

Următorul pas este bineînțeles fixarea materialului ales pentru construcția gradului. Poți alege între mai multe materiale precum: scânduri de lemn, panouri de fier, șipcă metalică, table sau plasă bordurată.

Montarea accesoriilor pentru gard

Dacă optezi pentru gardul din beton, la Matrilab găsești numeroase matrițe cu modele inedite pentru accesoriile de gard. Odată decorat cu acestea, gardul tău va avea un aspect frumos, iar curtea ta va deveni una foarte primitoare.

La Matrilab – Fabrica de Matrițe, găsești toate accesoriile de care ai nevoie pentru a-ți transforma gardul tău obișnuit, într-unul extraordinar. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.