Uncategorized

Manuale scolare esentiale pentru Bacalaureat

Ultimul an de liceu este un an incarcat de stresul bacalaureatului – care se dovedeste a fi mai aproape decat credeai – si de emotiile terminarii “celor mai frumosi ani”. Clasa a 12a reprezinta un an dificil, in care toate eforturile elevilor se indreapta catre terminarea cu brio a ciclului liceal si promovarea examenului de bacalaureat.

Astfel, elevii din an terminal au nevoie de manuale care sa le usureze munca, ajutandu-i sa isi atinga scopul final. Libraria Delfinul le propune o gama variata de manuale scolare pentru clasa a 12 a, care vor face terminarea liceului mai usoara!

Libraria Delfinul a decis sa sara atat in ajutorul viitorilor absolventi, cat si al profesorilor, punandu-le la dispozitie o lista completa de manuale scolare clasa a 12 a. Chiar daca, in clasa a12a, elevii se axeaza, majoritar, pe repetarea materiei de bacalaureat, celelalte cursuri nu trebuie neglijate!

Cheia terminarii cu brio a liceului consta intr-un efort constant depus la toate materiile! Astfel, elevii au nevoie de materiale didactice care sa le usureze procesul de invatare, informatiile regasite in carti reprezentand baza teoretica a cunstintelor lor.

Pentru elev, manualul trebuie sa rerezinte un ajutor de nadejde, care ii starneste curioztatea, motivandu-l sa faca descoperiri pe cont propriu. Pentru profesor, in schimb, manualul este un suport de curs si, in acelasi timp, un ghid de respectare al programei scolare. Toate manualele trebuie sa fie fundamentate pe baza conceptului de interactivitate, facilitand atat interactiunea dintre elevi si profesor, prin intermediul exercitiilor, cat si contacul elevilor cu baza teoretica a materiei studiate.

Totodata, intr-un sistem de invatamant in care metodologia sta, in permanenta, sub semnul schimbarii, editorii trebuie sa se asigure ca elevii au acces la informatii clare, concrete si corecte, care sa le usureze procesul de invatare.

De aceea, gama de manuale clasa a 12 a pusa la dispozitie de Libraria Delfinul a fost creata in colaborare cu specialisti in domeniul educatiei care au tinut cont atat de nevoile elevilor, cat si de standardele profesorilor. De mentionat este faptul ca, manualele respecta criteriile programei scolare create de minister, fiind avizate si certificate de Ministerul Educatiei,

Clasa a 12 a este momentul in care diferentele dintre specializarile alese de elevi inaintea inceperii liceului devin din ce in ce mai pregnante, examenul de bacalaureat fiind diferit in functie de profilul fiecaruia.

Indiferent de alegerea facuta, libraria noastra online iti pune la dispozitie manualele necesare atat profilului uman, cat si real, economic sau tehnologic, facilitand procesul de invatare. Lista de manuale contine, astfel, materiale didactice pentru limba si literatura romana, matematica, istorie, fizica, geografie, biologie, chimie, latina, filosofie, sociologie, economie, marketing, informatica, tehnologia informatiei si a comunicatiilor, religie sau limbi straine precum engleza, franceza sau germana.

Aceste manuale sunt create pe baza cursurilor pe care elevii le urmeaza in ultimul an de liceu, fiind adaptate profilului si specializarii alese. Toate aceste materiale pot fi gasite pe platforma online a librariei Delfinul, unde beneficiati de unele dintre cele mai mici preturi din tara.

Odata procurate manualele, procesul de invatare devine mai simplu, avand putin timp sa va concentrati si asupra costumatiei de bal! Libraria Delfinul iti ureaza mult success in ultimul tau an de liceu si inspiratie la bac!

Te-ar putea interesa si articolul Unde gasesti manuale scolare cu bani putini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.