Clienti,  PR,  SEO

Marketing-ul online. Un drum către succes

Cu o lume a business-ului care se digitalizează, marketing-ul câștigă din ce în ce mai mult teren în mediul online. Cumpărăturile sunt doar la un click distanță, iar majoritatea consumatorilor folosesc internetul pentru a căuta diverse produse sau servicii. Internetul are un rol activ în viețile oamenilor, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care companiile aleg să investească foarte mult în tactici de digital marketing, scopul fiind realizarea unei comunicări cât mai eficiente între companii și publicul țintă.

Vizibilitatea este primul avantaj pe care ți-l oferă o agentie de marketing online. Pe lângă faptul că influențează în mod direct comunicarea dintre companie și client, marketingul online ajută la creșterea vizibilității companiei în mediul online. De exemplu, dacă o agentie de marketing online folosește platformele social media pentru promovare poate genera conversii sau lead-uri. De asemenea, un content de calitate asigură site-ul tău de un loc în primele pagini ale motoarelor de căutare. Așadar, colaborând cu o agentie de marketing online, business-ul tău beneficiază și de servicii SEO, astfel crescând vizibilitatea.

Un alt beneficiu este reprezentat de costurile reduse. Marketing-ul digital este una dintre cele mai ieftine forme de marketing. Din acest motiv, în mediul online este o continuă concurență în ceea ce privește promovarea.

Raportarea rezultatelor este un alt beneficiu adus de o agentie de marketing online. Folosind strategii specifice, poți observa ce tip de impact ai asupra publicului țintă, ce anume vei putea schimba, ce dă și ce nu dă rezultate, putând astfel să te perfecționezi pentru a crește numărul conversiilor.

BENEFICIILE UNEI BUNE PRACTICI DE PROMOVARE FACEBOOK

Platformele Social Media și Facebook mai ales ajută utilizatorii să intre în legătură cu afacerea ta, iar prin intermediul unei strategi de promovare Facebook Ads afacerea ta devine mai vizibilă, crescându-i astfel și notorietatea. Influența campaniilor Facebook Ads este importantă pentru creșterea și dezvoltarea afacerii, dar și pentru menținerea relației cu clienții. Dacă refuzi să i o promovare Facebook riști să pierzi o piață importantă.

Un avantaj principal este faptul că Facebook Ads este cea mai ieftină metodă de promovare plătită. Totodată de asemenea ai posibilitatea să setezi bugetul pe care dorești să îl aloci campaniei, iar plata se poate face doar în momentul în care cineva interacționează cu anunțul tău. De asemenea, poți opri și relua campaniile în orice moment dorești. Indiferent de bugetul pe care îl aloci în campaniile de promovare Facebook rezultatele sunt măsurabile, astfel poți vedea în timp real care sunt cheltuielile și care sunt rezultatele în urma investiției.

O altă metodă eficientă de promovare: servicii SEO

Optimizarea SEO este calea spre audiență de care are nevoie orice afacere. Aceasta înseamnă că după aplicarea unor servicii SEO, site-ul va fi vizitat de cei care reprezentă publicul țintă și sunt gata să facă acțiunea pe care o dorești de la ei: să completeze un formular, să citească un comunicat sau să facă o achiziție.

Serviciile SEO sunt destinate business-urilor care vor să obțină vizibilitate în motoarele de căutare. Acest lucru se realizează prin implementarea unor modificări specifice în designul și conținutul unui website, lucru necesar pentru a-l face mai atractiv atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru utilizatori. Cu cât site-ul este mai bine optimizat, cu atât va ocupa poziții mai bune în motoarele de căutare. Acest lucru este posibil cu ajutorul cuvintelor cheie și a expresiilor specifice domeniului de activitate al afacerii.

Din combinația dintre Seo și Google AdWords reies o serie de beneficii potrivite afacerii tale. În primul rând îți poți crește venitul cu ajutorul cuvintelor cheie. De asemenea, poți îmbunătăți rata de conversie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.