Clienti

Masini second hand achizitionate in leasing – calitate si siguranta la cele mai mici costuri

Achizitia unei masini reprezinta un moment important din viata care trebuie cantarit si analizat din toate perspectivele. Fara doar si poate, costurile sunt cele care pun piedici in procesul de decizie si de cele mai multe ori se apeleaza la credite care impun rate greu de suportat. In ajutorul tau vin firmele care ofera leasing auto second hand, optiunea perfecta atunci cand esti in cautarea masinii de vis la un pret mai mult decat decent.

Un astfel de credit este menit sa iti satisfaca toate nevoile si sa nu iti depaseasca bugetul. Ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de masini second hand, atent selectionate si bine puse la punct din punct de vedere tehnic si mecanic. Specialistii in domeniul auto se asigura ca tu sa ai parte de siguranta si de confort pe tot parcursul contractului, fara sa intampini probleme. In plus, din momentul semnarii contractului vei intra in posesia altor beneficii care iti vor usura semnificativ noul statut de sofer cu acte in regula.

Masini second hand, optiuni pentru toate gusturile si buzunarele

Piata auto din Romania este bogata in masini second hand, mare parte din ele fiind aduse din Germania. Pentru ca si in aceasta situatie, costul unei masini poate sa depaseasca bugetul de care dispui, exista varianta de leasing pe care trebuie sa o iei in calcul. In acest mod te poti bucura de confort si de o masina de calitate la preturi pe care ti le poti permite. Mai mult de atat, contractul de leasing auto second hand se semneaza pentru o perioada cuprinsa intre 2 si 5 ani, iar acest lucru se traduce in rate care nu te vor insoti la drum pe termen lung, toata viata.

Rate in functie de posibilitati

Desi o masina luata in leasing are din start costuri mai reduse, ratele trebuie cantarite in asa fel incat sa poata fi sustinute fara prea mari eforturi financiare. In acest scop, bancile ti-au pregatit pachete special gandite pentru un credit de leasing si te pun fata in fata cu zeci de modele de finantare. De la plata lunara, trimestriala sau sezoniera la credit in lei sau in euro, toate sunt concepute sa te ajute si sa te aduca mai aproape de masina de care ia nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciile unei banci, sa alegi ce ti se potriveste si sa te pregatesti de semnarea contractului de leasing auto second hand.

Proces simplu, rapid si eficient

In momentul semnarii contractului, vei fi nevoit sa scoti din buzunar un avans cuprins intre 10% si 60%. Cu cat avansul este mai mare, cu atat rata lunara va fi mai mica si invers. Dupa acest moment, poti sa te declari fericitul sofer de la volanul masinii pe care tocmai ai ales-o si la volanul careia te vei indrepta catre casa. Procesul este simplu, rapid si nu necesita acte suplimentare care iti pot pune piedici in drumul catre masina de vis.

Auto-leasing.ro, specialistii care te aduc mai aproape de masina la care visezi

Piata auto din Romania se bucura de zeci de modele de masini, noi sau second hand, menite sa iti usureze viata. Cei de la auto-leasing.ro iti propun un program de leasing auto second hand, bine gandit si structurat pe nevoile si bugetele tale si care garanteaza siguranta si calitate la drum lung si nu numai.

Astfel, in cazul in care esti in cautarea unei masini si nu vrei sa apelezi la credite exorbitante, orienteaza-te catre optiunea de leasing auto second hand pusa la dispozitie de specialistii de la auto-leasing. Gasesti totul aici: https://auto-leasing.ro/masini-second-hand/. Profesionalismul este la el acasa, iar tu vei avea parte de o experienta de sofat extraordinara, la volanul unei masini sigure si de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.