Casa si gradina

Nu lăsa şorecii şi şobolanii să îţi distrugă confortul şi să îţi pericliteze sănătatea

Din păcate, invaziile de rozătoare reprezintă o realitate cu care ne-am confruntat măcar o dată în viaţă cu toţii. Atât şoarecii, cât şi şobolanii, au tendinţa de a intra în locuinţele noastre şi de a căuta surse de apă, căldură şi adăpost, adaptându-se cu uşurinţă în orice mediu în care au acces la toate acestea şi înmulţindu-se la fel de uşor. Mai mult, dincolo de faptul că au capacitatea de a produce pagube materiale uriaşe, fiind cunoscute pentru faptul că rod tot ceea ce le iese în cale, rozătoarele pot transmite, direct sau indirect, diverse boli periculoase precum hantavirusul, leptospiroza sau salmonella.

Cum poţi scăpa de rozătoare

Nu este pe placul nimănui să constate prezenţa şoarecilor şi a şobolanilor în propria gospodărie sau urmele lăsate de aceştia. Cu toate acestea, întrucât astfel de momente pot fi uneori inevitabile, este important să ştim ce măsuri cu efect permanent putem lua în scopul prevenirii şi combaterii rozătoarelor. În acest sens, avem la indemana cea mai eficienta metoda, serviciile profesionale de deratizare.

Cât de eficientă este deratizarea

Deratizarea şobolanilor sau a şoarecilor este o procedură profesională care are scopul de a reduce populaţia de rozătoare din casă şi din împrejurimile casei şi de a o extermina ulterior în mod definitiv, prin intermediul anumitor metode mecanice sau substanţe chimice non-toxice pentru om şi animale, în funcţie de particularităţile infestării în cauză.

Scapă de griji alături de DDD Nord

În cazul în care vrei să ai parte de o intervenţie rapidă de deratizare împotriva şobolanilor sau a şoarecilor, solicită ajutorul firmei DDD Nord. Aceasta pune la dispoziţia celor interesaţi servicii profesionale de deratizare şobolani, cu eficienţă garantată şi dovedită. Mai mult, alături de echipa de experţi în operaţii de tip DDD (Dezinsecţie-Deratizare-Dezinfecţie), vei avea parte de un plan de acţiune personalizat, în funcţie de gradul de infestare cu care te confrunţi, totul pentru rezultate instant, pe măsura nevoilor şi aşteptărilor tale, şi pentru un mediu sigur şi igienizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.