Uncategorized

Nunțile sunt lucruri extravagante | edenbride.ro

O nuntă grozavă necesită atât o planificare solidă, cât și o mulțime de cheltuieli. Cu toate acestea, asta nu este tot. O nuntă este plină de sens, iar o rochie de mireasă albă nu face excepție. A fost o vreme când albul nu a fost întotdeauna alb. Aceste rochii de mireasă albe sunt ușor asociate cu istoria Americii. La urmă urmei, American Fantasy Factory a fost cea care ne-a oferit fantezii despre nunți exotice de sărbători și rochii fastuoase. S-ar putea să fii surprinsă să afli că în trecut, când femeile se căsătoreau în America, purtau cele mai bune ținute de duminică. Nu era o haină albă, dar era cea mai bună pe care o aveau. Când regina Victoria s-a căsătorit cu Prințul Albert în 1840, ea a introdus obiceiul de a purta o rochie de mireasă albă. De atunci, miresele poartă rochii albe la nunți.

 A devenit la modă, albul era o nuanță rezervată celor bogați. S-a transmis din generație în generație. Rochiile de mireasă albe sunt rareori noi. Prin convenție, mamele transmit de obicei rochia fiicelor lor. Acest lucru se face pentru a menține simțul tradiției și istoriei. Nu este o regulă grea și rapidă, iar multe mirese preferă acum rochiile personalizate. În unele cazuri, acest lucru poate dura până la un an. Trebuie să ai timpul necesar, astfel încât mireasa să aibă suficient timp pentru a-și ajusta rochia. Aceasta pare o tehnică mai realistă decât trecerea îmbrăcămintei, deoarece proporțiile corpului pot să nu fie consecvente de-a lungul generațiilor. Acesta este motivul pentru care unele rochii de mireasă prințesă dau o senzație de basm.

Rochiile de mireasă sunt la modă

Dacă designul nu mai este disponibil pentru a fi copiat, o rochie de mireasă bine păstrată ar putea să valorizeze mult. O mireasă s-ar putea simți deosebit de caldă în interiorul unei astdel de rochii din cauza diferitelor straturi ale pânzei. Dacă nu alegi ceva mai simplu, cel mai probabil vei transpira abundent.

Antiperspirantele sunt necesare pentru că multe mirese să treacă peste zi. Efectul de izolare este obținut prin stratificarea articolelor de îmbrăcăminte și chiar și materialele subțiri pot deveni prea fierbinți pentru a fi gestionate. În plus, dacă porți un corset, vei fi pusă la încercarea supremă a voinței. Este nevoie de timp și efort pentru a obține aspectul rafinat. Poate ți-ai dat seama de ce majoritatea oamenilor preferă să-și țină nunțile iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.