Clienti

Pop-up spider calitativ pentru promovarea companiei tale

Informatii generale despre pop-up spider

pop-up spider

Sistemul de expozitie sub denumirea de pop-up spider reprezinta o optiune clasica, dar in acelasi timp moderna, pe care tot mai multi oameni aleg sa o foloseasca pentru a-ti promova afacerea. Cu un raport calitate-pret de invidiat, Marele Print iti ofera o mare varietate de produse din care sa alegi! Nu stii inca toate detaliile? Pastrati legatura cu noi in randurile de mai jos.

Sistemul pop-up spider se integreaza perfect in orice tip de eveniment, indiferent care este scopul final. A atras instant atentia publicului.

Cum sa alegi sistemul potrivit?

Atunci cand doriti sa faceti acest tip de achizitie, trebuie sa aveti in vedere o serie de criterii:

  • Dimensiunea sistemului. Cand analizati specificatiile produsului, puteti intalni simboluri precum 3×3 sau 4×3. Asta nu inseamna ca produsul are 3×3 metri sau 4×3 metri, doar ca are 3 sau 4 coloane extensibile. In general, dimensiunile sunt de aproximativ 2 metri inaltime si 3 metri latime.
  • Materialul din care este realizat. Adesea, materialele pot determina rezistenta si greutatea unui sistem de expozitie. Poti alege dintre panouri PVC, panouri textile sau diverse alte materiale. Este bine sa te concentrezi pe cele mai simple solutii.
  • Tipul structurii. Exista structuri simple fara elemente de blocare, structuri magnetice si structuri avansate, care sunt autoblocante.
  • Forma structurii. In ceea ce priveste forma, poti alege forme curbate, drepte sau neregulate.

Cere o oferta de la Marele Print

Produsele noastre sunt vandute cu tot ce aveti nevoie pentru o experienta placuta. Exista modele in diferite marimi si modele, daca nu stii care este cel mai bun si care ai nevoie, nu-ti face griji, apeleaza la echipa noastra si vei primi ajutor de fiecare data cand vei avea nevoie.

Dupa cum am mentionat anterior, aceste sisteme de expozitie sunt versatile si ideale pentru asamblare rapida, usoara si transport usor. Fiecare produs vine cu o geanta tote pentru transport facil! Puteti comanda online sau telefonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.