Agentie PR

Noi avem grijă de imaginea ta!

Tipuri de campanii Adwords

iulie 19, 2018 SEO 0

O campanie Google Adwords implementata corect poate aduce rezultate satisfacatoare intr-o perioada scurta de timp. Ingaduind afisarea anunturilor in functie de interesul utilizatorilor si de cuvintele-cheie pe care acestia le folosesc in cautarile lor pe Google, o campanie Adwords este o metoda buna de a aduce vizitatori pe site, de a spori vanzarile si de a creste notorietatea afacerii.

In functie de obiectivele fiecarui business in parte, Adwords pune la dispozitia utilizatorilor sai mai multe tipuri de promovare online.

Display Network este promovarea realizata prin intermediul bannerelor. Acest tip de campanie are cea mai mare acoperire, targetarea publicului realizandu-te pe baza expresiilor-cheie, interesului utilizatorilor etc. Prin Google Display Network (GDN) se intelege un set de site-uri din intreaga lume, de la bloguri, la ziare online, portaluri, inclusiv Gmail si YouTube, prin intermediul carora se afiseaza reclamele gestionate in contul de Adwords.

Search Network este promovarea prin intermediul reclamelor de tip text care apar in sectiunea de link-uri sponsorizate din Google, in momentul in care cineva cauta anumiti termeni regasiti in campania de Search. Campaniile Adwords Search sunt printre cele mai eficiente modalitati de targetare a audientei pentru ca afiseaza anunturile numai la momentul potrivit pentru utilizatori. In plus, cu cat relevanta anuntului e mai mare, cu atat cresc si sansele ca site-ul sa fie accesat. Cu toate aceasta, optimizarea corecta a reclamelor pentru acest tip de campanie este necesara pentru a targeta cat mai bine audienta.

Video ads este promovarea prin intermediul reclamele video care se afiseaza pe YouTube, inainte sau alaturi de alte videoclipuri relevante pentru potentialii clienti, sau pe reteaua de website-uri Google.

Campaniile PPC sunt un instrument esential pentru business-urile care se respecta, si au un rol bine definit in strategiile de marketing digital. O agentie PPC poate stabili corect obiectivele, targetul, anunturile, astfel incat orice campanie Adwords sa ofere rezultate remarcabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.