tuburi rulat tigari
Clienti

Tuburi rulat tigari pentru economii considerabile

Foarte multe dintre persoanele fumatoare care au dorit sa faca o schimbare considerabila in cheltuielile lunare, au ales tigarile rulate. Ideea de a achizitiona separat tutunul si instrumentele necesare, precum tuburi rulat tigari este bine-primita de toate persoanele care au constatat ca diferenta sta numai in banii cheltuiti.

Calitatea tutunului este aceeasi sau, chiar dimpotriva, unele persoane sunt mult mai incantate de tutunul achizitionat separat. Principalul avantaj in cazul consumatorilor de tigari rulate este, fara indoiala, costurile. O proportie deloc de neglijat s-a constatat ca fiind diferenta intre cheltuielile lunare ale persoanelor ce achizitioneaza tigari clasice din magazine si a celor care le ruleaza.

Pe de alta parte, un aspect pe care va trebui sa il aveti in vedere este nivelul de implicare. Cu ceva timp in urma, persoanele rulau manual tutunul in tigari, ceea ce le lua destul de mult timp. Desigur ca acest lucru ii facea pe cei mai putin rabdatori chiar sa si renunte. In prezent, tigarile primesc tutunul direct printr-un tub, nefiind necesara o rulare manuala.

In cazul in care sunteti o persoana care isi doreste ca in permanenta sa aiba lucrurile puse la punct, va puteti pregati o singura data un numar mai mare de tigari. Astfel, de fiecare data cand veti avea nevoie si veti ramane fara, le veti avea deja pregatite. In functie de frecventa cu care stiti ca fumati, va puteti pregati pentru cateva zile, o saptamana sau chiar mai mult.

Dupa prima luna in care veti alege sa faceti dumneavoastra tigarile acasa, veti constata cu exactitate care este diferenta din punct de vedere financiar. De altfel, cu ajutorul tuburilor veti sesiza ca lucrurile sunt mult mai simple de realizat si nu este foarte dificil sa va creati chiar dumneavoastra tigarile.

Diferente tuburi rulat tigari vs pachete de tigari clasice

Este posibil sa fiti tentat sa va ganditi ca tutunul alaturi de instrumentele care fac utilizarea acestuia mai simpla sunt mai scumpe decat pachetele de tigari achizitionate intr-o luna. Tuburile pentru rulat tigari au, cu aproximatie, jumatate din pretul unul pachet de tigari clasic. Tinand cont de faptul ca aceste tuburi rulat tigari se achizitioneaza o singura data si nu constant, cele mai multe persoane fumatoare considera ca aceasta investitie merita.

Preturile pachetelor de tigari clasice contin mai multe adaosuri decat tutunul achizitionat separat. Tocmai pentru a face lucrurile mai simple pentru persoanele fumatoare, instrumentele pentru crearea tigarilor sunt ieftine si foarte accesibile.

O asemanare intre cele doua categorii este faptul ca ambele sunt practice. La fel de usor cum transportati si manipulati un pachet de tigari clasic, o puteti face si in cazul tuburilor de rulat pentru momentele cand nu sunteti pregatit sau in cazul tabacherei.

Tabachera este un instrument foarte elegant si placut de persoanele care fumeaza tigari rulate. Design-ul acesteia este cu totul diferit fata de pachetele clasice de tigari, dar ofera aceeasi functionalitate. Dimensiunile sunt similare tocmai pentru a nu se crea niciun disconfort. Atat tubul pentru rulat, cat si tabachera si tutunul pot fi transportate foarte usor, fara a ocupa foarte mult spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.