Clienti

Un corp remodelat si o piele tonifiata cu Accent Prime

Centimetrii in plus si laxitatea cutanata sunt probleme estetice des intalnite atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. Alimentatia nesanatoasa, lipsa activitatii fizice, sarcina, dar si perdispozitia genetica sunt cauzele aspectului inestetic de coaja de portocala si a laxitatii pielii.

Datorita evolutiei tehnologiei, nu mai este necesar sa se ne confruntam cu astfel de complexe. Noul echipament Accent Prime al celebrului producator israelian Alma Lasers este numarul 1 in America pentru tratarea celulitei, laxitatii pielii si rejuvenarii faciale. Pentru a beneficia de un tratament Accent Prime persoanele interesate pot apela cu incredere la Clinica Yiara.

Din dorinta de a investi doar in tratamente de calitate, Clinica Yiara a ales sa achizitioneze Accent Prime, acesta fiind unul dintre cele mai performante aparate din lume, dar si sigure in acelasi timp. Noul echipament a fost realizat sub atenta indrumare a medicului specialist si respecta cele mai inalte standarde de siguranta si calitate, fiind aprobat F.D.A.

Cum actioneaza tratamentul Accent Prime? Acesta are la baza doua tipuri de tehnologii: tehnologia cu ultrasunete (US) si tehnologia bazata pe radio-frecventa (RF). Datorita tehnologiei cu ultrasunete acesta distruge celulele de grasime subcutanata si accelereaza metabolismul pentru a le elimina, reducand astfel tesutul adipos. Prin tehnologia bazata pe radio-frecventa tesutul gras este incalzit profund prin unde electromagnetice, stimuland productia fibrelor de colagen si mobilizandu-le sa-si recastige elasticitatea si forma.

Dotat cu patru aplicatoare, acesta permite realizarea unor tratamente personalizate in functie de zona, tipul problemei si complexitatea acesteia, precum: rejuvenarea si revitalizarea faciala, remodelarea corporala, celulita, liftingul facial si corporal, laxitatea si reducerea in centimetri. Astfel, Accent Prime este un tratament ce se adreseaza persoanelor care isi doresc un corp remodelat, care vor sa scape de celulita sau care isi doresc o piele vizibil intinerita, dar nu celor ce vor sa piarda kilograme in plus.

Pentru mai multe detalii cei interesati pot accesa site-ul www.yiara.ro, iar programarile se pot face la numarul de telefon 0723718171 sau direct la clinica la adresa Otopeni DN1, Str. Calea Bucurestilor nr. 82.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.