Agentie PR

Noi avem grijă de imaginea ta!

Avantajele și dezavantajele unei ședințe foto trash the dress

mai 22, 2019 Uncategorized 0

Ședințele foto Trash the Dress sunt din ce în ce mai populare în rândul cuplurilor. De regulă, acestea au loc la ceva timp după nuntă, într-un spațiu frumos și unic unde întradevăr îți permiți să ‘trash the dress’. De cele mai multe ori miresele sunt cele mai entuziasmate când vine vorba de sedinta lor foto Trash the dress de după nuntă. Experiența este, cu desăvârșire, una de neuitat, complet nouă și diferită pentru fiecare în parte. Pentru un fotograf nunta Bucuresti cererile pentru o ședință foto trash the dress sunt din  ce în ce mai mari. Toți mirii îți doresc amintiri memorabile de care să se bucure peste ani.

Putem fi toți de acord că o vacanță este ceea ce ai nevoie după o perioadă în care totul s-a învârtit în jurul unei singure zile, a unui singur eveniment. Chiar dacă totul este făcut cu plăcere și din dragoste, știu că este obositor și îți consumă toată energia. Astfel că, o vacanță te va ajuta să îți încarci bateriile.

Ideal ar fi ca ședință foto trash the dress să aibă loc chiar în vacanță. Nu v-ar plăcea să vă sărutați pe străzile înguste ale Parisului? Sau să vă lăsați furați de peisajele impresionante ale Greciei? Aveți nevoie doar de un fotograf profesionist și creativitate.

De ce să faci o ședință foto trash the dress?

Pe lângă faptul că este o experiență complet unică, fotografiile vor fi diferite față de tot ce ați văzut voi până acum. Atmosfera va fi alta în funcție de locația pe care o veți alege și voi vă veți simți altfel. Deasemenea, ședința foto trash the dress este cea care vă dă ocazia să faceți poze artistice, tablouri minunate cu care veți rămâne toată viața.

Această ședință foto, este realizată într-o zi stabilită de comun acord cu un fotograf profesionist , după încheierea evenimentului și printre avantajele sale se numără calmul modelelor, timpul disponibil pentru a fi realizate cât mai multe cadre incredibile, dar și posibilitatea alegerii unei locații deosebite.

De ce să le combini? Este foarte simplu! Organizarea unei plecări într-o locație pentru “Trash the Dress”, reprezintă un stres în plus și planuri complexe, spre exemplu stabilirea unei perioade în funcție de vreme și costuri, obiectivele, punctele pentru ședința foto alături de fotograf, stabilirea unui traseu.

De ce sa nu planifici shooting-ul foto, odată cu luna de miere? Îți vei alege o zi sau doua de pe perioada vacanței, vei avea parte de fotografii în locuri minunate, iar apoi te vei putea bucura de restul timpului sejurului, fără a suporta costurile a două plecări, ci a uneia singure.

În plus, când te vei întoarce din luna de miere, majoritatea fotografiilor vor fi gata și vei putea începe să faci selecția pentru conturile sociale și albume.

De ce să nu faci o ședință foto trash the dress?

Ar fi întradevăr și câteva argumente contra acestei experiențe. Desigur, nu vom vorbi despre lucruri cruciale, însă vom atinge subiectul ‘buget’. Suntem oameni și suntem conștienți de faptul că o nuntă de calitate nu este tocmai floare la ureche, de aceea este posibil ca în urma evenimentului să nu vă permiteți să plecați în străinătate. Asta poate să fie sau să nu fie o pistă greșită. Comparând prețurile, putem ajunge foarte ușor la concluzia că dacă ne gândim din timp mini-vacanța, vom avea nevoie de tot atâția bani ca și cum am merge pentru câteva nopți la Sibiu.

Pe lângă asta, prin distrugerea rochiei de mireasă aceasta nu mai poate fi pusă la vânzare.

Însă, dacă vă doriți amintiri de neuitat, spuneți pro ședinței foto trash the dress.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.