Agentie PR

Noi avem grijă de imaginea ta!

Rețeta unui sex anal de succes

martie 27, 2019 Uncategorized 0
LoveBuz,ro

Poate vrei să experimentezi un lucru despre care se vorbește din ce în ce mai mult: sexul anal.

Fie că ești singură și vrei să experimentezi asta cu ajutorul unor vibratoare anale, sau ești într-o relație și vrei să încerci asta cu partenerul tău, nu uita să folosești lubrifiant și să te asiguri că știi totul despre acest nou tip de sex.

Sexul anal implică multe informații senzoriale noi și intense, o mare pentru din motivul pentru care e atât de popular. Însă, deși sexul anal poate fi o experiență copleșitoare, nu ar trebui să te doară. Dacă partenerul nu este inițiat, trebuie să ai grijă și să te porți cât se poate de drăguț cu fundul lui pentru a crea asociații de plăcere pozitive.

Ce trebuie să faci ca să ai parte de un sex anal fără durere?

În primul rând trebuie să renunți al preconcepții. Odată ce ai înţeles importanţa măsurilor de siguranţă legate de sănătatea ta, pasul crucial pentru o experienţă anală plăcută este renunţarea la orice preconcepţii.

Foloseşte mult lubrifiant. Anusul tău nu este lubrifiat în mod natural, iar pentru a te bucura de sex anal fără durere este foarte important să foloseşti generos lubrifiant. Cel mai rezistent este cel pe bază de silicon: dacă nu eşti alergică. Aplică lubrifiantul în cantitate mare mai ales pe penis/prezervativ, dar şi la nivel local, direct pe sfincterul tău.

Încearcă penetrarea progresivă. Penetrarea directă îți poate provoca dureri mari. Stimularea cu degetele a anusului este foarte importantă și îți poate relaxa mușchii. În momentul în care începi să simți plăcerea legată de stimularea anusului, partenerul poate introduce ușor un deget, apoi două…pentru a te pregăti. Introducerea penisului se face cu multă grijă: mai întâi vârful penisului, cu mişcări delicate, apoi tot mai mult. La penetrarea totală reuşită se ajunge de obicei după minim câteva minute în care partenerul te penetrează încet, în timp ce îţi stimulează alte zone erogene.

Nu în ultimul rând, alege poziția potrivită. Cea mai comodă pozitie de sex anal pentru începătoare este cea “misionar”, în care tu stai pe spate, cu o pernă sub fund, iar partenerul stă în genunchi, ţinându-ţi picioarele pe umeri. Dacă vrei să stai deasupra lui, ţine cont de înclinaţia penisului erect: dacă are înclinaţie în sus, către abdomenul partenerului, stai cu faţa către partener. Dacă penisul lui are înclinaţie în jos, stai cu spatele la el pentru cea mai comodă senzaţie.

Ce tip de lubrifiant se folosește pentru sexul anal?

Cele două aspecte mai importante de care trebuie să ții cont atunci când alegi un lubrifiant pentru sexul anal este vâscozitatea și compoziția. Lubrifianții mai denși sunt cei mi buni pentru sexul anal. Asta pentru că pereții anusului sunt mai subțiri decât cei vaginali și au nevoie de lubrifiant care să-i păstreze umezi și alunecoși pentru a reduce șansele de tăieturi din interiorul rectului. Un lubrifiant pe bază de silicon e cea mai bună alegere pentru anal deoarece nu se evaporă rapid, spre deosebire de lubrifianții pe bază de apă și e cel mai alunecos.

Cu puțin curaj și mult lubrifiant poți avea parte de o experiență de neuitat. Pe LoveBuz.ro vei găsi lubrifiant de calitate și jucării sexuale special create pentru sexul anal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.