Agentie PR

Noi avem grijă de imaginea ta!

Unde gasesti garsoniere de vanzare in Bucuresti?

iunie 21, 2019 Uncategorized 0

Cumpararea unei garsoniere noi, a devenit in prezent foarte accesibila pentru persoanele tinere sau familiile la inceput de drum. Acest lucru este posibil datorita faptului ca preturile sunt foarte prietenoase si daca, exista rabdare in cautarea unei garsoniere noi Bucuresti, atunci cu siguranta, succesul gasirii locuintei ideale este garantat.

            Este imposibil sa nu gasesti garsoniera mult visata din noianul de oferte existente pe piata in momentul de fata. Orice site pe care intri, abunda de oferte care mai de care mai atractive, atat din punctul de vedere al pretului, cat si din punctul de vedere al zonei unde este amplasata si al optiunilor pe care fiecare dezvoltator sau proprietar particular il ofera.

              Exista garsoniere noi Bucuresti, care sunt puse la dispozitia cumparatorilor de catre dezvoltatori in diferite zone ale orasului, care sunt destinate celor care doresc sa locuiasca in aici din diferite motive, cum ar fi, oportunitatile gasirii unui loc de munca sau pastrarea celui existent, rezonarea cu stilul de viata specific unui oras mare, apropierea de familie sau de prieteni etc.

De asemenea, dezvoltatorii vor construi garsoniere noi si in zonele de periferie ale Bucurestiului, datorita abundentei de terenuri pe care se poate construi, care este mult mai mare decat in interiorul orasului, sufocat deja de prea multe constructii, si datorita faptului ca, tot mai multi bucuresteni vor sa se mute in zone mai putin populate si cat mai departe de zgomotul infernal si agitatia specifica unui oras mare.

Pentru asta, vor cauta locuinte care, desi sunt in afara orasului, vor avea acces facil la mijloace de transport in comun, la magazine, scoli, gradinite, farmacii sau saloane de infrumusetare, desi majoritatea care alege sa se mute in zonele limitrofe, va avea nevoie, cu siguranta, de masina proprie.

            In afara de pret, zona si puncte de interes, cumparatorii se vor orienta catre garsoniere noi, decomandate, moderne, finisate impecabil. Unele vor veni complet utilate cu mobilier de bucatarie si de camera, altele isi vor astepta cumparatorii pentru    a-si alege mobilierul si finisajele.

Indiferent de oferta, garsonierele vor avea un stil modern, concepute pentru o viata linistita, cu un confort maxim si cu costuri mici de intretinere. Cei care vor achizitiona o astfel de garsoniera, vor avea satisfactia ca au facut cea mai buna alegere din punct de vedere financiar, pentru ca, dezvoltatorii accepta mai multa posibilitati de achizitionare, fie cu bani cash, cu credit, prin Programul Prima Casa sau cu rate directe la acestia.

O alta facilitate financiara o reprezinta si TVA-ul de numai 5% la achizitie, care va contribui la un pret final foarte avantajos pentru comparator, care va inclina mai mult spre cumpararea unei garsoniere noi, decat sa se orienteze spre una intr-un bloc vechi, pe care va trebui sa o renoveze, costurile devenind astfel mult mai mari la final.

            Tophome.ro este platforma on line, care ofera clientilor garsoniere noi de vanzare Bucuresti,in toatezonele acestuia si in zonele de periferie, pe care diversi dezvoltatori le-au construit. Aici ofertele sunt foarte variate si cu siguranta va multumi pe oricine va intra sa le studieze.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.