Comunicate de presă

Unde iti poti face analize markeri tumorali

Gasesti analize markeri tumorali in laboratoarele Synlab

Analize de markeri tumorali sunt teste de laborator utilizate pentru a detecta prezenta anumitor proteine sau alti compusi in organism, care pot indica prezenta unei tumori. Synlab.ro ofera o varietate de analize de markeri tumorali, care pot ajuta la diagnosticarea si monitorizarea diferitelor tipuri de cancer.

analize markeri tumorali

Unul dintre markerii tumorali comuni este antigenul carcinoembrionar (CEA). Acest marker este prezent in cantitati crescute in sangele pacientilor cu cancer colorectal, dar poate fi, de asemenea, prezent in alte tipuri de cancer, cum ar fi cancerul pulmonar sau cancerul mamar. Analiza CEA poate fi utilizata pentru a monitoriza progresul bolii dupa tratament si pentru a detecta recidiva cancerului.

Alt marker tumoral comun este antigenul prostatic specific (PSA). Acest marker este prezent in cantitati crescute in sangele barbatilor cu cancer de prostata. Analiza PSA poate fi utilizata pentru a detecta cancerul de prostata in stadii incipiente si pentru a monitoriza progresul bolii dupa tratament.

Markerii tumorali ca alfa-fetoproteina (AFP) si beta-hCG sunt utilizate pentru a detecta si monitoriza cancerul de ficat si cancerul ovarian.

Ce iti poate oferi laboratorul Synlab din orasul tau?

Synlab.ro ofera, de asemenea, analize pentru markeri tumorali mai putin cunoscuti, cum ar fi CA 19-9 pentru cancerul pancreatic si CA 125 pentru cancerul ovarian.

Este important de retinut ca un nivel crescut al unui marker tumoral nu inseamna neaparat ca o persoana are cancer. Alte conditii, cum ar fi inflamatia sau alte boli, pot cauza niveluri crescute ale unui marker tumoral. De aceea, este important ca analizele de markeri tumorali sa fie interpretate impreuna cu alte informatii clinice si de investigatie pentru a oferi un diagnostic precis.

Synlab.ro ofera o gama completa de analize de markeri tumorali si este un partener de incredere in diagnosticarea si monitorizarea cancerului. Prin intermediul acestor analize, medicii pot detecta cancerul in stadii incipiente si pot monitoriza evolutia bolii dupa tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.