cabinet endocrinologie
Sanatate

Vezi ce este nevoie pentru a merge la un cabinet endocrinologie

Cand ai fost ultima data la un cabinet endocrinologie?

Una dintre cele mai complexe specialitati medicale, endocrinologia este studiul glandelor endocrine si al hormonilor. Sunt sensibili la o varietate de factori, astfel incat la un cabinet endocrinologie e nevoie de o serie de teste pentru a pune un diagnostic definitiv.

cabinet endocrinologie

Clinica de Endocrinologie Romgermed are o echipa de medici cu experienta.

Sistemul endocrin este responsabil pentru multe functii importante ale corpului uman, cum ar fi reglarea metabolismului si a aportului de nutrienti, mentinerea echilibrului corpului si poate fi, de asemenea, implicat in diferentierea de gen si reproducere, astfel incat sistemul endocrin nu poate fi ignorat.

Ce simptome te-ar trimite la un endocrinolog?

Se recomanda consultarea intr-un cabinet endocrinologie atunci cand apar urmatoarele simptome:

  1. Palpitatii la inima, insomnie, multa transpiratie;
  2. Sentiment de oboseala, somnolenta in timpul zilei, constipatie, intoleranta la rece si raguseala;
  3. Umflarea in zona cervicala anterioara;
  4. Durere la san;
  5. Crestere semnificativa in greutate;
  6. Hipertensiune arteriala la tineri;
  7. Tulburari menstruale, fara motive ginecologice organice.

De asemenea, este important de stiut ca incidenta nodulilor tiroidieni in populatia generala este in crestere, in special in tara noastra, din cauza lipsei de iod.

De obicei, sunt benigne, dar inca 5% pot fi maligne, astfel incat detectarea timpurie poate asigura un tratament eficient.

Guta poate fi legata de hipotiroidism sau hipertiroidism, afectand toate organele si sistemele, aceasta va reduce considerabil calitatea vietii care necesita un tratament special.

Osteoporoza este o boala, in special la femeile aflate la menopauza. Detectarea precoce in consultarea la cabinet endocrinologie poate preveni problemele de miscare ale persoanelor in varsta. Consulta mai multe informatii aici: https://clinicaromgermed.ro/servicii/endocrinologie/

Alege clinica Romgermed din Bucuresti pentru consultatii complete

Daca esti in cautare de servicii medicale complete poti sa alegi cu incredere clinica medicala Romgermed din Bucuresti. Aici, pe langa un cabinet endocrinologie, vei regasi si servicii de ginecologie, oftalmologie, RMN, DEXA si multe alte investigatii efectuate de medici cu multa experienta in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.