arieseni cazare
Clienti

3 puncte turistice de interes la care să ajungi în Munții Apuseni

Fiecare dintre noi are nevoie de o pauză de la rutina zilnică. Fie că optezi pentru concedii prelungite sau ești adeptul/adepta escapadelor de weekend, poți descoperi țara noastră cu fiecare zi petrecută în afara biroului. Întrucât toamna se află printre noi, peisajele de la munte sunt realmente ravisante. Jocul de culori, alături de mirosul fructelor proaspete ne îndeamnă să ne facem cât mai repede bagajul pentru momente de liniște și relaxare. În cazul în care ești în căutarea unor puncte turistice ideale la care poți ajunge în Munții Apuseni, descoperă în rândurile următoare toate informațiile dorite!

  1. Ghețarul de la Scărișoara

De departe cel mai vizitat și popular punct turistic din Munții Apuseni, Ghețarul de la Scărișoara este încă din anul 1938 un adevărat monument al naturii. Acest lucru este recunoscut la nivel internațional, întrucât declarația este publică. Lungimea peșterii este de 700 de metri, în timp ce portalul atinge 24 de metri înălțime. Potrivit specialiștilor, vechimea ei este de 3.800 de ani!

  • Peștera Poarta lui Ionele

Te-ai gândit vreodată cum funcționează lumea în care trăim? Ei bine, la peștera Poarta lui Ionele vei înțelege faptul că forțele naturii sunt cele mai puternice. Așa se face că această peșteră a fost creată la altitudinea de 800 de metri. Pentru a ajunge la ea, cel mai bine este să cauți la Arieseni cazare și să pleci dis de dimineață către punctul de interes. Astfel, vei avea toată ziua posibilitatea să vizitezi toate zonele pe care le ai pe listă.

  • Cascada de la Vidra

Apa și verdeața se îmbină într-un joc spectaculos la Cascada de la Vidra. Aceasta se află în Munții Apuseni și mai poartă numele de Cascada Pișoaia. Înălțimea ei este de 18 metri, în timp ce frontul de despletire nu depășește 25 de metri.

Toate aceste puncte turistice de interes pot fi ușor vizitate ori de câte ori alegi o cazare în apropiere. Descoperă pensiunea Onelia și cazează-te într-un loc de poveste, în care să poți dormi liniștit până dimineața!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.