SEO

5 pași pentru a avea unghii sănătoase și frumoase cu Bio Sculpture

Dat fiind faptul că fiecare dintre noi ne dorim o manichiură cât mai îngrijită și frumoasă, care să ne pună și mai mult în evidență feminitatea, Bio Sculpture vine în ajutorul femeilor cu 5 pași pentru o manichiură perfectă.

Unghii sănătoase, rezistente și frumoase: cum să le îngrijești corect pentru o manichiură perfectă

  1. Vitamine și produse îmbogățite cu vitamine

Unghiile tale au nevoie de îngrijire, însă pentru acest lucru, ele trebuie hrănite și din interior și din exterior. Cu cât în corpul tău se găsesc foarte multe vitamine și antioxidanți, cu atât mai mult unghiile tale vor crește și vor fi puternice. Bio Sculpture gel vine în ajutor cu o formulă specială de geluri si oje care nu conțin substanțe chimice nocive, îți va hrăni din exterior unghiile tale pentru că sunt îmbogățite cu vitamine și minerale. Cu cât manichiura ta este sănătoasă, cu atât mai mult te vei simți frumoasă! Nu îți neglija manichiura și nici sănătatea de care au nevoie unghiile tale! Toate produsele de care ai nevoie pentru asta le gasesti la Bio Sculpture.

  • Mănușile de cauciuc

Unghiile noastre sunt afectate aproape în fiecare zi de „tratamentele” la care sunt supuse. Poartă mănuși de protecție de fiecare dată când faci curățenie sau speli vasele, astfel cauciucul mănușilor îți va proteja pielea și unghiile de substanțele chimice. Plus de asta, manichiura ta va rezista mai mult timp.

  • Keratina

Unghiile, la fel ca și părul sunt făcute, în primul rând din keratină. Aceasta le oferă unghiilor tale rezistența și duritatea de care au nevoie. Foarte important este, ca în corpul tău, să nu lipsească această proteină. Cu o alimentație echilibrată și bogată în proteine, vei avea parte și de unghii sănătoase și puternice.

  • Fă o pauză, cel puțin o dată pe lună, de la datul cu ojă

Încearcă timp de 2-3 zile, o dată pe lună, să lași unghiile tale să repire, atât la mâini, cât și la picioare. O astfel de pauză îți va permite să le hidratezi și să observi eventualele probleme, cum ar fi modificările de formă, deshidratarea, infecția fungică și multe altele.

  • Tăierea corectă a unghiilor și cuticulelor

Cuticulele au rolul de a proteja baza unghiei, de aceea nu este recomandată tăierea completă a acestora. După ce ți-ai scurtat unghiile și ți-ai dat forma preferată folosind o pilă de calitate, inmoaie 5 minute unghiile în apă caldă și ulei de măsline. Împinge ușor cuticulele cu ajutorul unui bețisor din lemn, pentru a preveni iritarea acestora. Este important ca atunci când îți pilești unghiile, să o faci într-o singură direcție pentru a evita exfolierea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.