Casa si gradina

Imortanța unui proiect pentru casa visurilor tale

Un proiect casa schițează design-ul de care ai nevoie înainte de a începe construcția. Planul de casă este important pentru planificarea spațiului, stabilirea bugetului și programarea ulterioară a construcției.

De multe ori însă, realizarea unuia sau mai multor proiecte case de la zero după propriile nevoi ne poate da bugetul peste cap.

Proiectul casei este o etapă tratată superficial de cele mai multe ori de proprietari, considerată a fi în totalitate responsabilitatea arhitectului. Există însă și o categorie de persoane care se implică trup și suflet în proiectul casei lor. Până la urmă, este locul unde îți vei petrece timpul cu familia, locul unde îți vei face amintiri și îți vei scrie povestea.

Iată care sunt recomandările noastre pentru proiectarea casei.

  1. Organizează-te

In acest fel, iti va fi mult mai usor sa ii explici ce iti doresti. Mergi mai departe de atat si indrazneste sa desenezi o schita a casei. Nu iti face griji, nu trebuie sa fii artist.

  • Inspiră-te

Poți să iei notițe cu privire la casa visurilor tale, chiar dacă ai observat-o într-un film. Discută ideile cu familia, prietenii care îți cunosc preferințele. Documentează-te în așa fel încât casa ta să fie una unică.

  • Apelează cu încredere la ideile și varietatea de modele de case pe care le găsești pe internet.

Modelul casei tale este la un click distanță. Există foarte multe căi care te pot ajuta în proiectarea casei tale, de la oferirea de soluții pentru poziționarea acesteia, până la alegerea elementelor decorative.

  • Apelează la un designer/ arhitect

Înainte de a apela la un arhitect, ai nevoie de multă informare. Întâlnirea cu arhitectul facilitează expunerea dorințelor tale. Îi poți prezenta schița proiectului casei tale, urmnâd ca forma finală să-i aparțină. Arhitectul este piesa de rezistență a asei tale. Alege-l cu grijă, deoarece el îți va pune pe hârtie casa visurilor tale.

Atunci când alegi un proiect de casă, trebuie să fii atent la orice detaliu, de la numărul de camere, la amplasarea lor, la dimensiunea fiecăreia, etc. Un proiect de casă va cuprinde toate aceste detalii de care ai nevoie pentru a vedea casa mult visata devenita realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.