Sanatate

Ajuta aceste ultrasunete la slabit? Afla de la experti in remodelare

Ultrasunete pentru slabit rapid

ultrasunete

Tratamentul cu ultrasunete este solutia ideala pentru un corp de invidiat. De ce? Ei bine, pentru ca este derivat dintr-o tehnologie destul de cunoscuta. Vorbim despre ultrasunetele medicale care ajuta la masurarea directa a grosimii tesutului adipos. In urma acestei proceduri complete, rezulta o masuratoare mai simpla si in acelasi timp mai precisa.

Cu ajutorul acestui aparat special cu ultrasunete este posibila masurarea grasimilor. S-ar putea sa va intrebati ce inseamna asta, nu? Ei bine, este o analiza amanuntita a compozitiei corporale.

Alte detalii despre tratament

Acest tratament de ultrasunete are ca efect deconstructia si favorizarea circulatiei sangvine. Extensibilitatea tendonului a crescut de 5-6 ori dupa tratamentul cu ultrasunete. Terapia cu ultrasunete are efecte analgezice, relaxante musculare si vasodilatatoare si este utilizata cu succes in sport si reabilitarea medicala a reumatismului.

Terapia cu ultrasunete produce micromasaje la nivelul tesuturilor, asigurand patrunderea profunda a substantelor antiinflamatoare sub forma de gel. Daca efectuati exercitii fizice dupa aplicarea ecografiei, mobilitatea articulatiilor va creste in functie de exercitiul ales.

Ultrasunetele sunt utilizate in scopuri terapeutice in primul rand pentru bolile inflamatorii si degenerative ale articulatiilor, coloanei vertebrale si muschilor, boli neurologice si traumatice si organe interne.

La nivel fizic, terapia cu ultrasunete are mai multe beneficii:

  • Eficient impotriva celulitei prin eliminarea nodulilor grasi;
  • Remodeleaza corpul prin reducerea depozitelor de grasime inestetice situate in diferite parti ale corpului;
  • Detoxifica organismul prin stimularea eliberarii toxinelor din celule si transferandu-le in sistemul limfatic pentru eliminare;
  • Estompeaza vergeturile cu efect de indepartare a fibrelor;
  • Reda fermitatea, elasticitatea si luminozitatea pielii prin stimularea si accelerarea metabolismului celular;
  • Relaxeaza zonele de tensiune musculara datorita actiunii micro-masajului;
  • Datorita efectului termic al ultrasunetelor, microcirculatia pielii poate fi activata, imbunatatind astfel circulatia sangelui;
  • Prin patrunderea adanc in tesut, efectul ingredientelor active ale cremei cu actiune specifica este sporit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.